Alice Rosenkrantz Stadil

Alice Rosenkrantz Stadil drikker en special suppe hver dag – og det opfordrer hun også dig til

Alice Rosenkrantz Stadil betragter hudpleje som en hobby, elsker makeup (selvom hun ikke bruger det selv) – og så betragter hun frygt som vejen til mere mod.

Min morgenrutine… afhænger af den morgen, jeg har. Er jeg er så heldig, at jeg skal ud at løbe, så tager jeg faktisk bare en faktor 50 uden på det, jeg har sovet med om natten, og så udskyder jeg min hudpleje til efter løbeturen.

Min basisrutine består af en halv liter koldt vand, som jeg drikker, lige når jeg vågner – og så vasker jeg ansigtet i koldt vand uden sæbe. Så dupper jeg Bioeffets essence i ansigtet, inden min hud tørrer.

Herefter følger SkinCeuticals C E Ferulic Serum og Is Clinical Pro-Heal Serum Advance Serum. De indeholder begge antioxidanter og beskytter imod uv-stråler. Jeg bruger Beautyspaces Ansigtscremen hver dag, og så til sidst Vichy Capital Soleil spf 50+ og Amazing Space Pro:lab High Defense.

At pleje min hud betyder for mig… at være den pæneste udgave af mig selv. Det giver mig selvværd og selvtillid at have en pæn hud. Og så er det lidt blevet en hobby, for jeg synes, det er dejligt med den selvomsorg, der ligger at passe på min hud.

Jeg lægger makeup, når… jeg skal noget specielt. Som regel bare mascara og lidt concealer. Jeg synes, makeup er fantastisk, og jeg ville ønske, at jeg kunne finde ud af at bruge mere af det. Men jeg føler, at jeg ser mærkelig og anderledes ud, bare jeg har lidt rouge på, og som regel ender jeg med at tage det af igen.

Min makeuprutine er… masser af fugt, lidt concealer og lidt highlighter på kindben og næseryg.

Jeg plejer mit hår med… Color Wow, som min frisør Susanne fra Nobl har introduceret mig til. De har en fantastisk mineralspray, der renser håret, så det bliver klart i farven, hvilket er lækkert, især når man har lyst hår som mig. Også deres shampoo og balsam er skønne, fordi de ikke gør håret helt blødt; det kan jeg nemlig ikke lide. Jeg er også glad for Olaplex.

Den bedste duft for mig er… når man snuser ned i manken på en hest og i nakken på mine børn. Mine to yndlingsparfumer er Escetric Molecules 01 – den får jeg altid så mange komplimenter form, men jeg kan jo ikke selv dufte den længere – og så Stratus fra Tromborg; den dufter lidt af gran og skov.

Hvis jeg kunne sige én ting til mine medsøstre, ville det være… brug C-vitamin-serum om morgenen og spf. Og A-vitamin om aftenen. Drik en kop misosuppe om dagen, mediter 15 minutter dagligt, og vær sammen med folk, der får dig til at føle dig fantastisk.

Hvis min hud slår ud, er mit trick… at give den ro.

Når jeg skal have smilet frem lytter jeg til… ALT med Dizzy Mizz Lizzy.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået… fik jeg af Naja fra Nobl, hvor jeg går hver anden måned og får behandlingen Skinpen. Hun anbefaler fugt og C-vitamin om morgenen med spf ovenpå, og om aftenen fugt og A-vitamin. Det følger jeg troligt.

Hvis jeg kunne give mit yngre jeg et skønhedsråd, ville det være… spis ordentligt i alle regnbuens farver og fermenteret, sørg for at få D-vitamin, drop solarie og overdreven soldyrkelse. Træk vejret ned i maven, og tal pænt til dig selv og din krop – det fortjener du. Og drik en kop misosuppe dagligt.

Det sted, jeg er i livet netop nu, er… ret fantastisk. Mine fire børn (mellem 4 og 10 år) er nu så store, at alt ikke er akut hele tiden, og der er en anden ro i familien. Men det er også et svært sted, fordi jeg de sidste 10 år ikke føler, at jeg har lavet andet end være med mine børn, og nu er der pludselig tid til at mærke efter…  Jeg ved ikke helt, hvad jeg mærker, og det er uvant, men også spændende.

Nutidens skønhedsideal er… meget blandet og vidt forskelligt, alt efter hvor man kigger hen; men jeg synes, at det skønhedsideal, hvor kvinder går helt uden makeup, og voksne kvinder, der ældes med ynde, er smukt.

Jeg føler mig smukkest, når… jeg vågner om morgenen på ferie med den der ferieglød, fregner og saltvandshår med min dejlige mand og børn.

Alice Rosenkrantz Stadils favoritter:

God på fugtig hud 

Rudolph Cares balm er så lækker på fugtig, nyvasket hud. Açai Body Balm, Rudolph Care, 995 kr.

as.jpg

Uundværlig ansigtscreme

Denne creme er proppet med A-vitamin – det højeste, der er tilladt i EU – og den er en gave til de flestes hud på tværs af hududfordringer og alder. Ansigtscremen, Beautyspace, 395 kr.

SkinCeuticals.jpg

Beskyttende serum

Jeg elsker dette serum, fordi det beskytter min hud om dagen og giver en skøn glød. C E Ferulic Serum, SkinCeuticals, 1.080 kr.

masque.jpg

Foretrukne ansigtsmasker

Mine to yndlingsmasker fra Biologique Recherche hedder VIP 02 og Vivant og gør min hud frisk og fugtmættet. Masque Vivant, 570 kr. Masque VIP O2, 935 kr. Fra Biologique Rercherche.

prolab.jpg

Hverdagsfavorit

Pro:lab High Defense spf50, Amazing Space, 650 kr.

Det her insta-billede er smukt for mig, fordi…

alice-stadil-angst.jpg

Og som mine dejlige veninde Mie Kaae sagde til mig: ”Du kan ikke være modig, hvis du ikke føler dig lidt bange først.” Det prøver jeg at leve efter, og så accepterer jeg, at alle følelser indimellem er helt ok.

Alice Rosenkrantz Stadil

  • Er p.t. mest mor til sine fire dejlige børn.
  • Hun er gift med Christian Stadil og er 37 år.