Astrid Lund Johansen

”Det er den bedste investering, jeg har gjort for mit hår”

Astrid Lund Johansen sværger til sin faste hudplejerutine, lyserød blush, grøn te og vandfast mascara. Og som ALT for damernes skønhedsassistent ved hun en del om, hvad der virker og ikke virker – uanset om det gælder bryn, hår eller solkysset hud.

Min morgenrutine består af … at vågne op stille og roligt, fugte min hud og drikke min yndlings-sencha-te fra Sing.

At pleje min hud betyder for mig … at bruge milde, men effektive hudplejeprodukter med simple ingredienslister. Chris Farrells rens, masker, toner, sera og cremer hjælper med at holde min hud sund og i balance.

Jeg lægger makeup, når … jeg er hjemme, i byen – hver dag og uanset hvad jeg skal. Når jeg tager på ferie eller på landet om sommeren, bruger jeg højst lidt på brynene, på læberne og øjnene og lader huden få lidt varme kys af solen.

Min makeuprutine er … velkoordineret – jeg har fundet nogle produkter og en rutine, jeg ved virker for mig hver gang, som jeg kan udføre i søvne eller uden spejl. En pæn base som grundlag, masser af vandmelonsfarvet blush på kinder, næseryg, tindinger og øjenlåg – det er nemt og ser nuttet ud. Jeg børster mine bryn op med en farvet gelé og giver vipperne et godt lag med vandfast mascara.

Jeg plejer mit hår med … en god volumen-shampoo fra Maria Nila og protein-hårmasken fra HairLust. Jeg prøver så vidt muligt at undgå for mange stylingprodukter i rødderne og varme i længderne, men hovedbunden har bedst af Ghds føntørrer i en fin lyserød udgave.

Hvis jeg kunne sige én ting til mine medsøstre, ville det være … at yde mere omsorg, kærlighed og nærvær over for hinanden. At dyrke kvindelige og feminine værdier og ikke videreføre de maskuline spilleregler.

Den bedste duft for mig er … Gucci Bloom og parfumeolien Blackened Santal fra Raaw by Trice.

Når jeg skal have smilet frem, lytter jeg til … Bill Withers ”Just the Two of Us” og Lordes ”Buzzcut Season”.

Hvis min hud slår ud, er mit trick at … få hjælp af min dygtige kosmetolog Sultana, der er indehaver af Revitalize-DNA på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Hun har en holistisk forståelse af hud og får altid min hud i balance, hvis den reagerer på stress og hormonelle ubalancer. Jeg sværger til Chris Farrell-hudplejeserien, som Sultana eksklusivt forhandler i sin klinik.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået … fik jeg af min mor, og det var, at man aldrig kan få nok blush!

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være … at lade være med at plukke dine øjenbryn – de er fine og pæne, præcis som de er: fyldige og utæmmede. Jeg vil anbefale alle unge, der går i gang med passe deres bryn, at få dem vokset og farvet hos Kenny Anker Studio. De er dygtige og forstår at forme brynene pænt og klædeligt.

Nutidens skønhedsideal er … i forandring og bredere end før – men stadig uopnåeligt. Vi har lang vej endnu, før det er normalt at acceptere vores uperfekte, perfekte kroppe, helt som de er.

Jeg føler mig smukkest, når … jeg er sammen med mennesker, som jeg elsker.

Lækker nuance

It Cosmetics’ blush har den perfekte nuance til min hud.

BB Pores Blush, It Cosmetics, 235 kr.

It Cosmetics BB_Pores_Blush_Compact_Sweet_Cheeks_sRGB_NoRflct.jpg kopier.jpg

Lyserød favorit

Glossier Stretch Concealer har været en favorit i flere år – den blender så smukt ind i huden og er naturlig, men har god dækkeevne.

Stretch Concealer, Glossier, 130 kr.

Glossier stretch_concealer_ 130 kr.jpg kopier.jpg

Den bedste investering

Det er den bedste investering, jeg har gjort for mit hår. Den er dyr, men pengene værd.

Hårbørste, Mason Pearson, 1.295 kr.

hårbørste fra Mason Pearson til 1.245 dkk Popular Hairbrush from Mason Pearson (Pink).jpg kopier.jpg

Beroligende creme

Min hud er afhængig af denne creme, og hver gang jeg påfører den, beroliger, lindrer og plejer den.

Revitam A, Chris Farrell, 350 kr.

Chris Farrell 2001_Revitam (1).png kopier.jpg

Det her foto er smukt for mig, fordi …

... det er taget på Ventura Beach i Californien, og det får mig til at drømme mig tilbage til solskin og ro.

IMG_6648.jpg.jpg