Birgitte Herskind

Birgitte Herskind: ”Hvis man leder efter en god fugtmaske, så er det her verdens bedste”

Designer Birgitte Herskind elsker både snooze-knappen og langsomme morgener, at passe godt på sin hud, og at hun endelig har fået tid til bare at være helt sig selv. Hun sværger til få, udvalgte produkter, en enkel makeup og en god fugtmaske i ny og næ.

Min morgenrutine består af… en hel del snoozing, for jeg elsker at vågne langsomt. I det hele taget er jeg en snegl om morgenen og nyder at have masser af tid.  Når jeg har fået øjne, drikker jeg en kop te og et glas friskpresset appelsinjuice. Så er jeg ved at være vågen nok til et bad.

At pleje min hud betyder for mig… at tage mig tid til den rene selvforkælelse, som hudpleje er. Og så har jeg en forkærlighed for produkter.

Jeg lægger makeup… hver morgen i hverdagen, når jeg skal på kontoret. Ellers bruger jeg ingen makeup.

Min makeuprutine… starter med, at jeg gør min hud klar. Jeg starter med at rulle med en gua sha, og et par gange om ugen cupper jeg huden og giver den en peeling med Revival Masque fra Environ. Den maske bliver kaldet ”facelift in a bottle”, og det gør den, fordi den giver resultat efter blot én behandling.

Den indeholder blandt andet mandelsyre og mælkesyre, som virker udglattende. Huden fremstår meget mere vital og strålende efter hver brug. Selve makeuprutinen er en god foundation, hjælp til bryn med lidt farve og så mascara.

Jeg plejer mit hår med… masser af fugt og keratin, og så sørger jeg for kun at vaske mit hår to gange om ugen.

Hvis jeg kunne sige én ting til mine medsøstre, ville det være… nyd nuet, og omfavn forandringen.

Den bedste duft for mig er… en parfume fra amerikanske Le Labo, der hedder Santal 33.

Når jeg skal have smilet frem, lytter jeg til… ”My Sweet Lord” med Troye Sivan.

Hvis min hud slår ud, er mit trick at… drikke en masse vand og lægge en fugtmaske.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået… fik jeg af Line Friis, founder af Dare to Care, og det var at bruge A-vitaminserum. Det har jeg gjort lige siden.

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være… husk at bruge solcreme hver dag!

Det sted, jeg er i livet netop nu, er… et rigtigt godt sted, og jeg nyder al min ”mig-tid”. For første gang i mit liv, har jeg faktisk tid til mig selv. Jeg blev mor i en ung alder, og da der er fem år mellem mine døtre, så strakte børneårene sig udover mange år.

Nutidens skønhedsideal er… hvad man gør det til. Jeg tror ikke på den evige ungdom, men på et smukt, vitalt og velplejet look.

Jeg føler mig smukkest, når… jeg har trænet, vinterbadet eller bare trukket stikket og læst en god bog og været ekstra god ved mig selv.

Birgitte Herskinds favoritter: 

environ_serum.jpg

Masser af vitaminer

Via biohacking ved jeg, at min hud har ekstra brug for A- og C-vitamin, både udefra og som kosttilskud. Derfor bruger jeg bl.a. altid dette serum. Youth EssentiA Serum, Environ, 1.050 kr.

drsturm.jpg

Fed creme

Cre_me_Masque_Vernix-RVB_HD.jpg

Det her er bare en god fed creme, som lægger sig perfekt under min makeup. Face Cream Rich, Dr. Barbara Sturm, 1.340 kr.

Verdens bedste fugtmaske

Hvis man leder efter en god fugtmaske, så er det her verdens bedste. Crème Masque Vernix, Biologique Recherche, 1.160 kr.

vaseline.jpg

Det billigste produkt, jeg køber igen og igen

boost_environ.jpg

… er vaseline. Det er et uundværligt godt produkt, der kan bruges til læber, hårstyling og tørre albuer og sågar shine på kindben. Vaseline, Vaseline Original, 35 kr.

Hverdagsfavorit

Intense C-Boost Mela-Even Cream, Environ, 430 kr.

Det her insta- billede er smukt for mig, fordi…

birgitte-herskind-skoenhed-billede.jpg

... det er fra vores show under modeugen – en helt fantastisk dag, som vi havde i vores lille team. Vi havde knoklet for få det at lade sig gøre, og det gik så godt. Det minder mig om, at man kan, hvad man vil, hvis man arbejder hårdt og tør sætte barren højt.

Birgitte Herskind

  • Er grundlægger af og chefdesigner i modevirksomheden Herskind.
  • Hun er 58 år, gift og mor til tre døtre og en bonus-datter.