Dianna Brinch

Dianna Brinch havde som yngre ikke stor selvtillid, men med én ting ”går alt nu meget nemmere”

Tidligere var hudpleje ikke en prioritet i madblogger Dianna Brinchs liv, men i dag kan hun ikke undvære sine gode cremer, og hun investerer gerne i kvalitet. Hun kunne heller ikke drømme om at springe makeuppen over, for den får hende til at føle sig frisk og godt og tilpas – også når hun bare er derhjemme i køkkenet.

Min morgenrutine består af… kaffe på sengen, gerne efterfulgt af et ingefærshot. Så skal børnenes madpakker laves, inden de sendes i skole, og derefter tager jeg en time på mit gåbånd i et godt tempo. Når vejret er godt, går jeg hellere en tur i naturen – det er den bedste start på dagen. Så et bad, makeup, og så kan arbejdsdagen begynde.

At pleje min hud betyder… velvære for mig. En velplejet hud giver bare en skøn følelse til hele kroppen. Jeg har ikke altid været god til at pleje min hud. Nok fordi jeg aldrig rigtig har haft de store problemer med den, men nu kan jeg ikke undvære det.

1.jpg
Denne mascara er perfekt til mine vipper. 2000 Calories Mascara, Max Factor, 130 kr.

Jeg lægger makeup, når… jeg har været i bad om morgenen, og min hud er godt gennemfugtet. Jeg bruger makeup dagligt, det har jeg altid gjort – også selvom jeg blot går hjemme i køkkenet, bag kameraet eller er på computeren. Det får mig til at føle mig mere frisk og klar til dagens opgaver.

2.jpg
Mit lysnede hår suger denne her olie til sig, og bagefter er det blødt og lækkert. Blond Absolu Huile Cicaextreme Hair Oil, Kérastase, 440 kr.

Min makeuprutine er… egentlig ret simpel. En god serum og ansigtscreme, efterfulgt af et fint lag foundation, solskinspudder og en blush. Lidt på vipperne og så en læbestift. Jeg elsker farve på læberne.

Håret plejes med… shampoo, conditioner og leave-in-olie fra Kérastases Blond Absolu-serie og Resistance Extentionist Thermique og Hair Masque fra samme mærke.

3.jpg
Mine læber kan ikke undvære Eight Hour Cream. Eight Hour Cream, Elizabeth Arden, 150 kr.

Hvis jeg kunne sige én ting til mine medsøstre, ville det være… ”stol på dig selv – du kan godt”. Som yngre havde jeg ikke selv den største selvtillid, og jeg havde svært ved at tro på mig selv i mange situationer. Det er heldigvis blevet bedre med alderen, og nu ved jeg, at med et smil på læben går alt meget nemmere.

4.jpg
Prisen er pebret, men wow, hvor er den god. Repair Advanced Cream, Filorga, 850 kr.

Den bedste duft for mig er… uden sammenligning Coco Chanel Mademoiselle – det har det altid været. Den er klassisk, feminin og elegant.

5.jpg
Min hverdagsfavorit er Beauty Blur, Vita Liberata, 300 kr

Når jeg skal have smilet frem, lytter jeg til… ”House of Paper” med Night Chances. Den bringer bare en masse dejlige minder frem, som jeg har med de dejlige mennesker i mit liv

Hvis min hud slår ud, er mit trick… at drikke rigeligt vand og bruge en dybderensende ansigtsmaske et par gange om ugen. Og så masser af fugt og en portion tålmodighed.

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være… at starte meget tidligere med at pleje min hud. Det er først gået op for mig de seneste år, hvor vigtigt det faktisk er. Jeg har altid brugt cremer, men ikke gået super meget op i kvaliteten, eller hvilken hudtype de var til – bare det var creme. Nu kan jeg tydeligt mærke forskel på, hvad min hud kan lide, og hvad den bestemt ikke kan lide.

6.jpg
Det her insta-billede er smukt for mig, fordi det minder mig om sommer og lyse nætter. Om dejlige stunder i vores have med familie og venner, og dem har der været virkelig mange af. Vi bruger vores udeområde året rundt, og efter en større renovering af haven er den blevet til en drøm, der er gået i opfyldelse.

Det sted, jeg er i livet netop nu… er helt perfekt. Jeg elsker det. Min tilværelse som selvstændig, og den tid jeg har til min familie og venner. Jeg kunne ikke ønske mig mere.

Nutidens skønhedsideal er… at du har det godt i din krop. Der er ikke noget, der er mere rigtigt end andet – så længe du har dig selv med i det.

Jeg føler mig smukkest… når jeg har et smil på læben.

Dianna Brinch

Opskriftudvikler, madblogger på @Gourministeriet og kogebogsforfatter, og netop nu er hun aktuel med bogen ”Gourministeriets Favoritter”.

Dianna er gift med Jes og mor til Alberte på 11 år og Olivia på 7 år.