Louise Herping Ellegaard

Louise Herping Ellegaard vil gerne sige én ting til mine medsøstre: ”Husk at prioritere dette”

Hun har en helt særlig mascara, hun altid vender tilbage til. Hun plejer omhyggeligt sit hår hver anden dag og husker da også den daglige hudpleje (næsten) hver dag. Og ellers kommer hun langt med øjencreme og ekstra rens dagen efter. Her er Louise Herping Ellegaards skønhedstips.

Min morgenrutine… begynder med et opfriskende bad, hvor jeg anvender Gentle Cleansing Foam fra Rudolph Care til at vaske mit ansigt og fjerne gårsdagens makeup.

Efter badet bruger jeg først Açai Facial Mist fra Rudolph Care, og derefter fjerner jeg de sidste makeuprester med Miild Cleansing Gel. Som hudpleje bruger jeg i øjeblikket Lucia Care, og til mine øjenvipper bruger jeg Revitalash Advanced Serum.

At pleje min hud… er vigtigt for mig, selvom jeg indrømmer, at jeg ikke altid når det. Jeg ved, at jeg burde rense min hud hver aften, bruge serum og natcreme. Ligesom jeg ved, at jeg burde bruge tandtråd hver dag, men det bliver ikke altid en realitet. Jeg ender højst med at påføre eye cream fra Decubal på mine øjne – oven på dagens makeup. Ingen er perfekte, og desuden har jeg en modvilje imod denne burde-mentalitet.

Jeg lægger makeup… når jeg forlader hjemmet. Hjemme kan jeg godt lade være, men skal jeg ud, anvender jeg som minimum min favoritmascara Lancôme Grandiôse. Min makeuprutine er ret enkel og inkluderer primært produkter fra Miild; Natural Foundation, Natural Mineral Powder, Rose Reverie blush (både til kinder og øjne) og Natural Mineral Highlight.

Jeg tegner mine øjenbryn op med Macs bryn-styler, og vipperne får Lancôme Grandiôse-mascara. Skal jeg gøre lidt ekstra ud af mig selv til en aften i byen, tilføjer jeg Satin Kajal Eyeliner fra Victoria Beckham i farven Cocoa og en rødlig læbestift fra Chanel eller Lancôme.

Jeg plejer mit hår med… god kvalitetsshampoo, balsam og hårkur. Jeg har altid prioriteret en sund hårplejerutine og skifter mellem forskellige mærker; for øjeblikket bruger jeg Acidic Bonding Concentrate fra Redken. Jeg vil også anbefale K18 som en effektiv hårkur.

Den er let at bruge – du anvender den i håndklædetørt hår efter shampoo (den dag udelader du så balsam). Efter at have vasket mit hår, plejer jeg det med Moroccanoil og lader det lufttørre. Når jeg skal ud, bruger jeg produkter som Bedroom. hair og Shimmer.Me.Blonde fra Kevin Murphy til at style mit hår.

På de dage, hvor jeg ikke vasker mit hår, undlader jeg at rede det ud, da det ellers vil kruse og se uregerligt ud. Jeg er nødt til at vaske mit hår hver anden dag – længere kan jeg ikke strække det. Jeg har prøvet forskellige metoder, men mit tykke hår bliver simpelthen for fedtet og klør.

Hvis jeg kunne sige én ting til mine medsøstre, ville det være… at huske, at skønhed kommer i mange former både indeni og udenpå og huske at prioritere en god, lang søvn. Jeg har investeret i et gammeldags vækkeur (jeg kan anbefale Arne Jacobsens model) og lader telefonen blive ude af soveværelset.

Den bedste duft for mig er… egentlig duften af sommer, men hvis det skal være en mere konventionel parfume, så plejer mænd at reagere positivt, når jeg bærer en kraftig parfume som Coco Mademoiselle fra Chanel. Personligt foretrækker jeg den friske duft af Elizabeth Ardens White Tea.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået, var… at bruge vippeserum, hvilket hjalp mig med mine ellers ikke særligt lange vipper.

Det mærkeligste produkt, jeg har på badeværelseshylden… er måske ikke decideret mærkeligt, men jeg har alt, hvad der skal til for at lave mine egne negle med CND-shellac. Jeg har altid haft en forkærlighed for farverige negle, men jeg synes, det er for dyrt at få det gjort professionelt, så jeg gør det selv.

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være… ikke at bekymre mig for meget om den konstante "jeg-burde-også"-tankegang. Ingen er perfekte, det er pyt-knappen til gengæld.

Det sted, jeg er i livet lige nu, er… fokuseret på enkle skønhedsrutiner, der dog tager højde for min 40+-hud og passer ind i min travle hverdag, og som samtidig giver mig selvtillid. Når jeg virkelig ønsker at forkæle mig selv, vælger jeg en Fire & Ice-skønhedsbehandling hos Amazing Space Spa.

Nutidens skønhedsideal er… heldigvis mangfoldigt og omfavner forskellige stilarter og udtryk.

Jeg føler mig smukkest, når… jeg har overskud og er glad. Jeg har overskud, når jeg får min søvn, og jeg er glad, når jeg omgiver mig med mennesker, der vil mig det bedste.

Louise Herping Ellegaards favoritter:

repair-salve.jpg

Lipgloss effekt og pleje

Raz' Repair Salve plejer mine læber og har samtidig lipgloss-effekt. Repair Original Salve, Raz Skincare, 355 kr. for 100 ml.

mac-eyebrowstyler.jpg

Definition til brynene

Jeg styler mine bryn hver dag. Eyebrow styler, Mac, 210 kr.

morrocanoil.jpg

En sikker klassiker

Den klassiske Moroccanoil holder mit hår glat og skinnende. Moroccanoil Treatment, Moroccanoil, 340 kr.

lancome-mascara.jpg

Hverdagsfavorit

Grandiôse Mascara, Lancôme, 275 kr.

acai-facial-mist.jpg

Beroligende mist 

Jeg er vild med Açai Facial Mist fra Rudolph Care, fordi den beroliger min hud. Açai Facial Mist, Rudolph Care, 315 kr.

Det her insta-billede er smukt for mig…

Louise Herping Ellegaard skoenhed.jpg... fordi det stammer fra sidste efterårsferie på Maldiverne. Under corona-lockdown lovede jeg mig selv, at så snart vi kom ud af isolationen, ville jeg invitere min mand, børn, søster, svoger og deres børn til Maldiverne. Vi lever kun én gang, og det blev den mest fantastiske ferieoplevelse.

Louise Herping Ellegaard

  • Er iværksætter, investor og en af ”løverne” i ”Løvens Hule” på DR.
  • Hun er 43 år, gift og mor til en søn på 11 år og en datter på 9 år.