Sonja Wolffbrandt Christensen

Sonja Wolffbrandt Christensen har et rigtig godt trick til, når huden slår ud

For designer Sonja Wolffbrandt Christensen er en god hudplejerutine vigtig, øjenvippebukkeren uundværlig, og solcreme er (endelig) blevet et must. Og så ville hun ønske, at vi ville holde op med at sammenligne os med hinanden og i stedet tale pænere til os selv.

Min morgenrutine består af … et glas vand med en friskpresset citron og en kop te. Jeg tænder gerne stearinlys for at gøre det lidt hyggeligt. Jeg tjekker også lige min telefon for vigtige mails og gennemgår dagens program, og makeuppen lægger jeg, mens jeg spiser morgenmad.

At pleje min hud betyder … meget for mig. Jeg er vokset op i en generation, hvor man ikke brugte så meget solcreme. Det er jeg blevet meget bedre til og bruger altid min Clinique Superdefence-ansigtscreme forår og sommer.

Jeg forsøger at drikke meget vand og plejer mit ansigt med tørbørstning med en fin lille børste fra Karmameju, som giver god cirkulation.

Inden jeg går i seng tager, jeg altid min makeup af og renser min hud med rosenvand fra Benamôr.

tom ford.jpg
De bedste dufte... kommer fra Van Cleef & Arpels eller Tom Ford. Dyre, men pengene værd. Jasmin Rouge, Tom Ford, 50 ml, 1.840 kr.

På mit natbord står håndcreme fra Lanserhof og Sleeping Balm fra By Nacht, som jeg smører på puls ved håndled, hals og under fødder, inden jeg sover, og som dufter himmelsk af lavendel.

Jeg lægger makeup… hver dag inden jeg skal på arbejde, og så giver jeg den lige lidt ekstra med en guldstreg med et Mac-produkt langs vippekanten, når jeg skal ud. Jeg elsker også læbestift. Det bruger jeg både til hverdag og til fest.

Hvis jeg det skal være nemt på en søndag eller i sommerhuset, så bruger jeg bare lidt blush fra Rare Beauty eller bronzer fra Clinique.

læbestift.jpg
Jeg bruger altid blush fra Rare Beauty i farven Hope, fordi jeg er vild den måde, den blender naturligt ind i huden på, så det bare ser ud, som om du har været ude og gå en frisk tur. Liquid Blush i farven Hope, Rare Beauty, 240 kr.

Min makeuprutine er … enkel. Jeg synes, sund og naturlig hud er utroligt smukt. Derfor bruger jeg egentlig heller ikke meget foundation. Jeg bruger lidt concealer om øjnene, da min hud er ved at være lidt mere gennemsigtig.

Så elsker jeg, når det glimrer lidt, så jeg har en cremeøjenskygge med glimmer fra Paul & Joe, som jeg forsigtigt dupper på øjenlågene.

Jeg kan ikke leve uden min vippebukker, som vipperne får en tur med, inden jeg bruger min sorte mascara. Blush på kinderne og en fin læbestift, og så er jeg good to go.

Jeg plejer mit hår med … Redkens All Soft Shampoo og Balm, og derefter krammer jeg en god krøllecreme i mit våde hår; for det meste Moroccanoil Curl Defining Cream. Jeg sprayer også lidt saltvand i håret.

Så tørrer jeg mit hår op med min diffuser og krammer til sidst lidt Moroccanoil i håret så det bliver mere blankt. Jeg bruger relativt meget tid på mit hår.

mascara.jpg
Jeg bliver ved med at vende tilbage til Lash Sensational Mascara fra Maybelline, fordi den giver nogle superflotte og voluminøse øjenvipper. Lash Sensational Mascara, Maybelline, 155 kr.

Kunne jeg sige én ting til mine medsøstre, ville det være … sig noget pænt til dig selv hver dag, ros dig selv for alt det, du gør og når, bliv inspireret af andre, men lad være med at sammenligne, for det giver ofte bare mindreværd.

imageqtjd.png
Jeg er vild med neglelakkerne fra Nailberry, der laver de fineste, feminine farver. Neglelak i farven Rose Blossom, Nailberry, 165 kr.

Når jeg skal have smilet frem, lytter jeg til … "Vil du danse med mig” med TV 2. Den minder mig om at være ung og fri, og verden ligger åben – en følelse jeg på mange måder gerne vil blive ved med at holde fast i. Og så er den fantastisk at danse til.

Hvis min hud slår ud, er mit trick at … bruge Decubal Lips & Dry Spots Balm. Den er perfekt til tørre pletter og undværlig om vinteren.

Det bedste skønhedstip, jeg har fået ... fik jeg af min mor, og det var, at det er sundt og helende at sove. Og det er heldigt, for jeg har altid elsket en god lur midt på dagen.

læbepomade.jpg
Min hverdagsfavorit er Miracle Face Cream, Benamor, 175 kr.

Det mærkeligste produkt i min toilettaske … må være min uundværlige vippebukker. Da min ven så mig bruge den, sagde han: Det ligner noget fra filmen ”A Clockwork Orange”.

Det sted, jeg er i livet netop nu, er… et godt sted. Jeg er stadig så ung, at jeg kan holde balancen på et par stiletter, og så langt i min karriere, at jeg har fået de materielle goder, som jeg har ønsket mig.

Mine børn er flyttet hjemmefra, mine forældre er friske, og jeg står overfor at skulle have nogle gode år med masser af nydelse og sjov.

undertøj.jpg
Det her insta-billede er smukt for mig, fordi … det viser mit design på fineste vis og har den her ånd af noget legende og flirtende, som jeg synes indkapsler mit brand, Viola Sky, så godt. Jeg har arbejdet sammen med Anna i mange år, hun er min muse og skønne, unge veninde.

Nutidens skønhedsideal er … et godt miks af både unge og gamle, og det er skønt, fordi det viser, at skønhed er mange ting. I min branche var det f.eks. for bare nogle år siden helt utænkeligt, at ældre kvinder kunne være modeller i undertøj. Det er det ikke længere.

Jeg føler mig smukkest, når … jeg er nyforelsket, når jeg rejser, når jeg oplever noget, der er lidt ekstravagant og festligt, når jeg griner, og selvfølgelig når jeg er iført silke.