Sofie Dolva

Sofie Dolva: Denne shampoo får mit hår til at dufte himmelsk

Sofie Dolva har fundet frem til lige præcis det, som virker for hende; balance mellem arbejde og fritid, meget fugt og ganske lidt makeup, en uundværlig tørshampoo og masser(!) af stærk kaffe.

Min morgenrutine består af… to cortado’er til at vågne på. Derefter er det tid til en omgang mild rens af ansigtet, fugtserum, antioxidan- serum, dagcreme og altid faktor 50.

At pleje min hud betyder for mig… at jeg investerer tid i mig selv, føler mig bedre tilpas og kan bruge mindre tid på min makeup.

Jeg lægger makeup, når… jeg skal til noget helt særligt. Jeg får permanent bukket mine vipper hver 7. uge hos Etê, netop så jeg ikke behøver at tage makeup på til daglig.

Jeg plejer mit hår med… Lernberger Staffsings shampoo og conditioner. Det er noget af det bedste til mit hår, og så dufter den så himmelsk.

Hvis jeg kunne sige en ting til mine medsøstre, ville det være… rens nu den hud, for pokker. Det er tid, der er så godt givet ud.

Den bedste duft for mig er… duften af min søns hår. Og hvis det skal være parfume, må det være Molecule No8 fra Zarkoperfume.

Når jeg skal have smilet frem på læberne, lytter jeg til… ”And I Love Her” af Santo & Johnny.

Hvis min hud slår ud, er mit trick at… rense med Spotless Cleanser fra Bio Elements efterfulgt af deres Acne Toner.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået… fik jeg af Ling Chan, grundlægger af hudplejebrandet Ling, og det var at bruge en fugt ”undertrøje” under mit serum og creme i form af eksempelvis Dual Moisture Emulsion fra Ling.

Det mærkeligste produkt, jeg har på badeværelseshylden, er… min tungerenser. Du kan købe den hos I Love Beauty, og den er genial!

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være… at lade være med at overplukke de stakkels øjenbryn.

Det sted, jeg er i livet netop nu, er… afbalanceret og fantastisk. Jeg har fundet frem til en god work-life-balance, er faldet til ro i morrollen og kommet på benene igen efter en skilsmisse.

Nutidens skønhedsideal er… heldigvis meget mere blandet og facetteret end tidligere – og der er plads til, at det er forskelligt fra person til person i modsætning til tidligere, hvor det var dikteret af en enkelt stereotyp.

Jeg føler mig smukkest, når… jeg har sovet otte timer og er lykkelig indeni.

Reparerer og beskytter

Den er en fast favorit, fordi den eksfolierer mildt og hjælper på både urenheder og holder huden ung. Jeg tager hatten af for det nye skønhedsbrand Kunkeei – der er lige så smukt udenpå, som det er virksomt indeni. Min nye favorit er deres Repair Creme.

Reapir Creme, Kunkeei, 800 kr.

Kunkeei

En undertrøje af fugt

Jeg bruger den efter rens morgen og aften. Den slukker tørsten i min hud og gør, at jeg skal bruge markant mindre serum og creme efterfølgende.

Dual Moisture Emulsion, Ling Skincare, 600 kr.

LING skincareDry Clean, Lernberger Stafsing, 155 kr.

Lernberger Stafsing

Det billigste produkt jeg køber igen og igen… er Micellar Water fra Bioderma. Det får fjernet hverdagens snavs hurtigt og effektivt, inden jeg renser i dybden med en rigtig rens.

Sensibio H2O, Bioderma, 95 kr.

Bioderma Sensibio H2O

De bedste sera

Hydra Cool Serum og Active Serum fra IS Clinical er nogle af de bedste fugtsera, jeg prøvet – nogensinde.

Hydra Cool Serum, IS Clinical, 590 kr.

Active Serum, IS Clinical, 825 kr.

IS Clinical

Det her foto er smukt for mig, fordi… jeg kan se den ubetingede kærlighed, der er opstået mellem min søn og min kæreste, og det gør mig så lykkelig.

Sofie Dolva

Sofie Dolva

er direktør hos modemessen CIFF og CIFF Kids.

Hun er 34 år, forlovet med Stephan og mor til Carl Louis på 10 år, som hun har fra et tidligere forhold.