bodylotion bedst i test

Vi har testet kropscremer til under 100 kroner: "Dét er en virkelig skøn creme, der virker"

En kropscreme kan være stærkt vanedannende, hvis den er god. Til gengæld kan det hurtigt blive en udskrivning, hvis kroppen skal smøres ind jævnligt – og tilmed en jungle at navigere i, når der er mange bud på butikshylderne. Vi har derfor testet tre budgetvenlige kropscremer til under 100 kroner – særligt udvalgt, fordi de hverken indeholder parfume eller andre dårligdomme.

Apotekets (6/6 stjerner)

Apotekets Parfumefri Bodylotion, 500 ml, 80 kr.

apotekets-bodylotion.jpg

Look

Apotekets egen bodylotion kommer i en flot og organisk formet flakon i diskret beige – og med pumpefunktion.

Funktionalitet

Pumpefunktion fungerer upåklageligt, og konsistensen er dejligt let. Den er nem at smøre ud på huden, trænger hurtigt ind og fedter ikke.

Effekt

Huden er blød og gennemfugtet efter brug. En af vores testere har en mand, som lider af allergi, bl.a. af parfumeallergi, og hans hud er kæmpe fan – der er intet, som klør eller er irriteret. Så alt i alt en virkelig skøn creme, der virker.

Derma (4/6 stjerner)

derma-rich-and-caring.jpg

Rich & Caring Bodylotion, 400 ml, 70 kr.

Look

Dermas lotion kommer i en høj, slank flaske, som skriger af øko med sit rolige, rene ydre og sit meget skandinaviske look.

Funktionalitet

Cremen er økologisk og allergivenlig uden at være fyldt med parfume eller æteriske olier. Pumpeeffekten doserer en passende mængde creme, og der er ingen store dikkedarer, når den lette konsistens skal fordeles. Den trænger hurtigt ind og fedter ikke, men kan godt skabe et tyndt lag, som får lov til at sidde på huden, indtil du ”slider” det af.

Effekt

Leder du efter en creme, der gør, hvad den skal – og ikke ret meget mere – så er Dermas lotion et godt bud. Den fugter og holder huden blød og smidig, men uden at efterlade dig med den helt store wow-effekt. Cremen er ikke lige så fløjlsblød og luftig, som dyrere sager kan være, men den er et virkelig godt og klogt valg til prisen.

Urtekram (5/6 stjerner)

urtekram-body-lotion.jpg

Sensitive Skin Body Lotion, Fragrance Free, 245 ml, 80 kr.

Look

Urtekrams bodylotion kommer i en slank plastikdunk med pumpefunktion – og en delikat lyseblå mærkat, som understreger cremens lige så milde indhold, der fungerer godt til sensitiv hud.

Funktionalitet

God pumpefunktion, som doserer en passende mængde creme. Trods cremens lette konsistens, skal den arbejdes godt ind i huden, før den trænger ind. Når arbejdet er gjort, undgår du til gengæld også den der fedtede fornemmelse, som mange naturlige cremer har tendens til at efterlade huden med.

Effekt

Efter få dages brug er huden mærkbart mere blød og fugtmættet. Kort og godt en god creme til pengene – og uden at give én følelsen af, at man ”nøjes”.