Anders Hansen

Anders Hansen: Er du drænet for energi? Så få dette fokus i dit liv

For at blive bedre til at mestre vores energi er det ifølge Anders Hansen vigtigt, at vi lærer os selv at bedre at kende og sætter os nogle mål. Først når vi gør det, kan vi bringe vores fulde potentiale op til overfladen.

Ifølge Anders Hansen er der alene i et menneskes hånd potentiel energi nok til at oplyse en hel by, hvis den energi kunne udnyttes. Og i hans optik er vi mennesker ikke andet end energi, ligesom alt andet i verden også er energi.

"Så når du hører mennesker sige, at de ikke har nogen energi, så passer det simpelthen ikke. Vi bor i et fysisk hylster, men vores sjæl er ren energi. Når mennesker siger, at de ikke har energi, så er det faktisk oftest et symptom på, at de ikke udlever deres fulde potentiale.

De slæber benene efter sig, de er trætte, og de drikker mere og mere kaffe i håb om, at det kan skaffe dem energi. Men det, der er triggermekanismen til at frigøre energi, er at have et brændende ønske, en mission eller et mål her i livet. For vi FÅR ikke energi, vi FRIGIVER energi.

Tænk bare på de historier, der findes om forældre, der fra det ene sekund til det andet kan løfte noget meget, meget tungt, fordi deres barn ligger nedenunder. Et frygteligt eksempel, men det viser, hvor meget energi vi kan frigive, hvis der virkelig er et vigtigt mål. Så energi er fundamentet, og vi udtrykker energi proportionalt med vores brændende ønske, det er vigtigt at forstå og huske på."

Og dermed er det jo ret vigtigt at være bevidst om, hvad ens ønsker er?

"Absolut. Man skal have en retning. Hvis ikke, er vi lost. Så bliver vi som et skib uden ror, der bare driver, som vinden blæser. Så spiller vi Lotto og gambler på alt muligt udenfor os selv."

Hvordan bliver vi bedre til at bruge energien på en god måde?

"Det gør vi ved at begynde at forstå, hvem og hvad vi er. Ved at bruge mere tid på at meditere, centrere os selv og mærke efter, hvad der giver energi, hvad der løfter energien, og hvad der dræner energien.

Det er et godt første skridt. Derefter begynder man at sætte sig nogle værdige mål. Folk misforstår mig ofte, når jeg siger: ”Du skal være villig til at give dit liv for dit mål.” For betyder det så, at man skal være klar til at dø for sit mål?

Nej. Ikke nødvendigvis. Men hvis du bytter dit liv ud for et mål, du står op til i morgen tidlig, bør du sikre dig, at det, du står op til, også er dig værdigt. At det er noget, du vil elske."

"Når du har sat dig et værdigt mål, har du noget at fokusere din energi på. Og dermed har du sat noget i gang, der er med til at bringe dit fulde potentiale op til overfladen, hvilket er grunden til, at vi er her.

Vi er her på jorden for at skabe og bidrage. Jeg mener, at et rigt liv er et liv, hvor man bidrager til sine medmennesker, hvor man lever i ro og balance, og hvor man har de midler, man skal bruge for at lave det, man har lyst til at lave. Men det kan vi kun, hvis vi mestrer vores energi og kanaliseringen af energien. Og det starter med en forståelse af, hvem man er, og at man sætter sig et sundt og værdigt mål."

Hvad er energi set ud fra dit synspunkt?

"Energi er blot. Spørger du teologer, hvad gud er, så vil de sige: ”Gud er.” Gud kan du ikke skabe eller ødelægge, gud er over det hele. Spørger du kvantefysikere, hvad energi er, så vil de sige: ”Energi er.”

Energi kan du ikke skabe, energi kan du ikke ødelægge, energi er overalt hele tiden. Energi bevæger sig ind i fysisk form, ud af fysisk form og tilbage i fysisk form. Man taler om den evige transmutation af energi, altså den evige forvandling eller omdannelse af energi.

Tænk på et glas vand. Det er fysisk, du kan stikke din finger ned i det og mærke det. Men du kan også varme det op, og så bliver det til damp og er ikke længere fysisk og håndgribeligt på samme måde. Du kan også putte vandet i fryseren, og så bliver det meget hårdt.

Vandet har ikke ændret sig, det har bare ændret sin energifrekvens. Det kan måske godt være svært at forholde sig til, at alt er energi, men hvis man bare kan acceptere idéen om, at energi er fundamentet for alt i verden, og at energi kan bevæge sig ind og ud af det fysiske, så er vi kommet langt."

Anders Hansen

er illusionist og forandringscoach og kombinerer personlig udvikling med magi ved at bruge illusioner som et middel til at øge forståelsen på en lærerig, engagerende og underholdende måde.

Han har studeret personlig transformation i over 16 år og personligt lært fra nogle af de største navne i verden, bl.a. den canadiske selvudviklingsguru Bob Proctor, som var hans gode ven.

I dag bringer han sine budskaber ud internationalt via sine Real Magic Live events og online coaching. Anders bor i Miami.