Få Sarah Grünewalds bedste sundheds- og skønhedstips
Den 29-årige model er i øjeblikket både aktuel som vært på Vild med dans og i TV 2 Zulus nye komedieserie Tomgang, hvor hun spiller hovedrollen. Hun slapper af til Kaare Norge, elsker tortellini og så er hun født uden en sød tand. Få Sarah Grünewalds bedste sunheds- og skønhedstips på de næste sider.
Min skønhed1// Facial Spray fra Evian hos Leguidesante.co.uk, ca. 30 kr. 2// Sun Primer – DNA Protection Cream fra Tromborg, 520 kr. 3// Anti-Aging Glow Serum fra Tromborg, 720 kr.Min træning
“Jeg cykler og går rigtig meget og bruger aldrig offentlig transport. Om vinteren supplerer jeg med bodycombat i Fitness.dk. For mig er bodycombat lige så meget en mental træning, da jeg bliver fyldt med power og gåpåmod. Jeg sørger også for at udnytte de små hverdagssituationer til at få trænet arme og mave – det kan være ved at løfte vareposerne op og ned på vejen hjem. Eller lave små vip med benene, når jeg ligger på sofaen. Hvis jeg er hjemme ved mine forældre på Falster, løber jeg en tur alene og med up-tempo-musik i ørerne.”
T-shirt fra Nike, 349 kr.Min afslapning
“Jeg hører klassisk musik, når jeg skal slappe af – det kan være Kaare Norge eller Vivaldis De fire årstider. Min mor hører det meget, og hun er et roligt menneske. Hvis jeg er inde i en stresset periode, mediterer jeg 15-20 minutter om aftenen med fokus på vejrtrækningen, som jeg har lært til yoga, og så bruger jeg også app’en Mindfulness, hvor der er en stemme, der taler én igennem det. For mig kan afslapning også sagtens være sammen med andre. Derfor slukker jeg nogle gange min telefon, så jeg er fuldstændig til stede med dem, jeg er sammen med.”Min mad
“Jeg er så heldig, at jeg er født uden en sød tand og elsker at spise masser af grøntsager – dog med 18 % cremefraiche og dipmix til. Jeg spiser, hvad jeg har lyst til, og både ryger og drikker vin hver dag. En gang om ugen presser jeg min egen appelsinjuice, og ca. to gange om ugen river jeg en spiseskefuld ingefær, som jeg spiser med lidt citron og honning. Om vinteren laver jeg te med ingefær og mynteblade, som er godt for immunforsvaret. Jeg har boet fire år i Paris og har taget de sene spisetider til mig, så den går nemt hen og bliver 20-21, inden jeg får aftensmad. Min signaturret er tortellini med tomatpesto, parmesan og frisk basilikum. Hvis jeg skal forkæle mig selv, laver jeg et ostebord med bl.a. æblerøget cheddar fra Torvehallerne.”