Hella Joof: Står du i en situation med meget negativ energi, så gør dette

I sin ungdom følte Hella Joof sig som et siv i vinden og var i høj grad styret af det, der skete omkring hende. Det har ændret sig nu, hvor hun er blevet klogere på sin egen bevidsthed – og har lært at arbejde med den.

Gennem hele sin ungdom levede Hella Joof meget ubevidst. ⁠Hun har været styret af ydre omstændigheder og følte ikke, at hun havde kontrol over sig selv og sit eget liv.

Men da hun på et tidspunkt blev bevidst om det indre styresystem, lærte hun selv at sætte kursen i stedet for at blive ført rundt af andre – og det blev en livsomvæltende oplevelse. ⁠

Det fortæller hun i ALT for damernes nye podcast ’Bevidst Ubevidst’.

”Da jeg var ung, var jeg meget styret af alt det, der hændte mig. På et tidspunkt i mit liv fandt jeg ud af, at ’Gud, det her har noget at gøre med, hvordan jeg tænker – og hvad jeg selv sender ud. Det er det, der påvirker outputtet’,” fortæller forfatter og foredragsholderen.

”Jeg oplevede det bare i glimt, men det kom tilbage igen og igen. På et tidspunkt havde jeg oplevet det så mange gange, at jeg fandt ud af, at jeg nu sad med styresystemet - og at det her skal jeg holde fast i.”

Nyt styresystem

Hella Joof ønskede at blive meget klogere på det styresystem, hun nu havde fået mellem hænderne. Så hun gav sig i kast med at læse en masse bøger – bøger, som hun først rigtig forstod, da hun senere lærte sig selv og sin bevidsthed at kende.

”Det blev mere og mere tydeligt for mig, at jo klogere jeg blev på min bevidsthed, jo mere kunne jeg være den, der styrede mit liv, fordi det var min bevidsthed, det kom fra,” fortæller hun.

”I stedet for at være den, der bliver ført rundt i en lille tømmerflåde på havet, så skulle jeg finde ud af at have et ror og en kikkert – og så være den, der bestemmer kursen. Det gør jeg med min bevidsthed.”

Psykisk parkering

Sammen med den spirituelle rådgiver Rikke Hertz kommer Hella Joof i podcasten ’Bevidst Ubevidst’ med gode råd til, hvordan du øger din energi ved at blive mere bevidst, men også bruger den nyfundne energi bedst. ⁠

”Hvis du sidder i en situation, hvor du kan mærke, at der er meget negativ energi, der måske endda er rettet mod dig selv, så kan du psykisk lige køre ind til siden. Så husk, at det her ikke kommer fra dig, det kommer fra den anden. Du er stadigvæk intakt,” siger Hella Joof.

”For så kan man faktisk bedre tackle det, man bliver ikke vred eller begynder at råbe – og de gange, du går derfra og ikke er blevet vred, kan du godt lave en lille sejrsdans”

Hør hele historien – og få alle de gode råd i podcasten ’Bevidst Ubevidst’, som kan findes på alle gratis podcasttjenester.

Om podcasten ’Bevidst ubevidst’

blobid1.png

Lever du dit bedste liv - helt bevidst? I podcasten ’Bevidst ubevidst’ kan du møde spirituel rådgiver og erhvervscoach Rikke Hertz, Hella Joof, skuespiller, instruktør, forfatter og foredragsholder og Mia Wagner,forretningskvinde, medstifter af Nordic Female Founders og tidligere løvinde i Løvens Hule, der på hver deres måde bruger bevidsthed til at skabe forandring i deres liv - både privat og professionelt. I fire afsnit deler de deres erfaringer med, hvordan du kan arbejde med at øge din bevidsthed og dermed blive mere modig, øge din energi og sætte og opnå dine mål.