ansigtsyoga

Naturligt ansigtsløft: 8 øvelser, der aktiverer musklerne i dit ansigt

Hvis du vil godt i gang med ansigtsyoga, guider Monna Cheikh dig her til 8 enkle øvelser, der løfter, toner og aktiverer mange af musklerne i flere områder af ansigtet.

1. Wauw

ansigtsyoga1.jpg

2. Åbn brystet

ansigtsyoga2.jpg

Placer hænderne på skuldrene, lad albuerne mødes foran brystet, og bevæg dem op og rundt. Det åbner brystet op og hjælper dig til at få en god holdning, især hvis dine skuldre har tendens til at hænge lidt. Det får også gang i blodomløbet i brystet.

3. Pandeløft

ansigtsyoga-3.jpg

4. Øjenfokus

ansigtsyoga4.jpg

5. Superkinder

ansigtsyoga-5.jpg

6. Buzz

ansigtsyoga-6.jpg

7. Hals som en svane

ansigtsyoga-7.jpg

8. Løft nedefra

ansigtsyoga-8.jpg

Lav en o-form med munden, placer hænderne på kæbelinjen, og kør dem forsigtigt helt op til tindingerne. Løfter og strammer den nederste del af ansigtet op.

Hvad er ansigtsyoga?

Ansigtsyoga eller faceyoga er en serie af øvelser, der har til formål at løfte, tone og aktivere musklerne i dit ansigt, så din hud bliver pænere, og du ser mere frisk ud. Derudover stimuleres og fremmes blodgennemstrømningen, hvilket booster kollagen- og elastinproduktionen, så huden fremstår mere fast og fyldig. Som ekstra bonusser nævnes forbedret koncentration og lindring af hovedpine.

Sådan gør du

Det er ideelt at lave ansigtsyoga to gange om dagen, gerne morgen og aften, men har du kun tid til en enkelt gang, er det også fint. Lav ca. 5 øvelser i hver session – her er 8 øvelser til forskellige områder af ansigtet, som du kan sammensætte efter ønsker.

Se mere på Faceyogamonna.com