5:2, detox

Ny 5:2-kur i handlen: Lover vægttab på op til 5 kilo på to uger

Med denne to-ugers udrensende detoxkur og 60 lækre opskrifter, der bygger på 5:2 kurens principper, er dit vægttab inden for rækkevidde, lover en ny bog.

Talkurene er blevet uhyre populære, bl.a. fordi de efterlader plads til, at man kan spise almindeligt de fleste af ugens dage, fortalte en forsker tidligere i år til ALTfordamerne.dk. Og så er der en lang række fordele ved at spise efter 5:2 kurens principper, som fx mindsket risiko for kræft og cirka et halvt kilos vægttab om ugen.

Nu har en ny slankebog ramt de danske butikkers boghylder. ”5:2 Detox og vægttab” kombinerer antiinflammatorisk kost med de efterhånden velkendte 5:2-principper, hvor du spiser normalt i fem dage og faster i de sidste to.

En to-ugers kvikstart detoxkur medfølger, så du får den ideelle start på din nye livsstil, ifølge bogen. Den renser hele dit system igennem, så du får en bedre fordøjelse og mere energi. Det skulle efter de første to uger gøre, at du kan tabe dig op til 5 kilo.

Derefter er meningen, at du skal begynde at leve efter 5:2 kuren og spise antiinflammatorisk – godt hjulpet på vej af de 60 lækre opskrifter, du finder i bogen.

Derudover indeholder bogen de helt lavpraktiske kostregler og ugeplaner, du kan selv kan udfylde undervejs.

”5:2 Detox og vægttab” er udgivet af Vægtkonsulenterne, 104 s., 279 kr.

LÆS OGSÅ: Model: Jeg tabte 9 kilo på 2 måneder

LÆS OGSÅ: Spis alle dine måltider inden for 12 timer og tab dig

LÆS OGSÅ: "Ingen kaffe, alkohol, rygning, sex"