Podcast sense

Podcast: Sofie har testet Sense kuren

Bliv klogere på den populære Sense kur. I podcasten møder du Sofie, der har testet kuren og to eksperter, der giver deres syn på, om det er en kur der dur.

I det nyeste afsnit af "En kur, der dur" handler det om den meget populære Sense kur. Sofie, der læser virksomhedsøkonomi og kommunikation på CBS, har testet kuren i tre uger. I podcasten fortæller hun os, hvordan det er gået. Kan en sukkergris undvære sine chokorug og søde snacks? Og hvordan får hun Sense ind i en travl hverdag?

Derudover har vi inviteret Lars Klingenberg, stud adjunkt i klinisk og forebyggende ernæring ved Københavns Universitet og Bodil Just Christensen, der bl.a. forsker i de sociale aspekter af sundhed, fedme og vægttab ved Københavns Universitet, i studiet for at høre, hvad de mener om kuren og få deres bud på, om det er en kur, der dur.

Vært er Sara Jin Smidt, chefredaktør på FIT LIVING.

Rigtig god fornøjelse.

LYT TIL "EN KUR, DER DUR" I TALK TOWN HER 

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her