Podcast: Sådan bliver du en (endnu) bedre løber

Podcast: Sådan bliver du en (endnu) bedre løber

Annonce: Vi har lokket personlig træner Kim Skovholm og fysioterapeut Anette Paulsen i studiet, så de kan besvare spørgsmål og dele ud af deres bedste tips.

Hvordan får jeg den bedste start som nybegynder? Hvordan holder jeg motivationen oppe, når det er hårdest, og hvad kan jeg gøre for at undgå sidestik?

Den 15. september løber CPH Half af stablen, hvor 25.000 løbeglade danskere og hele FIT LIVING redaktionen begiver sig ud på de 21,0975 km. I den anledning har vi samlet nogle af læsernes allerbedste spørgsmål om løb og bedt eksperterne om hjælp, så vi kan blive endnu bedre til løb – hvad enten du er nybegynder eller øvet, drømmer om at løbe 5 km eller halvmaraton kan du finde gode tips i FIT LIVINGS podcast om løb.

I studiet er Anette Paulsen, som er fysioterapeut og underviser på fysioterapeutuddannelsen, og Kim Skovholm, der er Cand.scient i Human fysiologi, ernæring og motivationspsykologi, samt personlig træner, coach og foredragsholder. Vært er FIT LIVINGS chefredaktør, Sara Jin Smidt.

Denne episode er sponsoreret af Zalando

Rigtig god fornøjelse

Klik her for at lytte til FIT LIVINGS sundhedspodcast på iTunes

Klik her for at høre podcasten på Spotify

Historier du ikke kan slippe

Taklownogo.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Find stærke personlige fortællinger og masser af inspiration til alt fra børn og parforhold til mode og sundhed.

Prøv 14 dage gratis nu

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

Eller lyt til den her: