brevkasse savner voldelig ekskæreste

Jeg sidder fast i savnet til min ekskæreste, selvom han har behandlet mig psykisk og fysisk dårligt

En læser sidder fast i savnet til sin ekskæreste, selvom han har behandlet hende dårligt, både psykisk og fysisk. Hvad er det, der gør, at hun fortsat ikke kan slippe drømmen om, at han kommer tilbage og vil gøre alting godt? Det svarer Rikke Hertz på i denne brevkasse.

Spørgsmål om savn til voldelig ekskæreste

Jeg sidder fast i savnet til min ekskæreste, selvom han har behandlet mig dårligt, både psykisk og fysisk.

Da vi efter 35 år gik fra hinanden, stak han af med det hele. Hvad er det, der gør, at jeg fortsat ikke kan slippe drømmen om, at han kommer tilbage, har ændret sig og vil gøre alting godt? Jeg føler, jeg er spirituelt knyttet til ham, og jeg fornemmer også, at han er forbundet til mig, selvom han er i gang med et nyt forhold.

Rikke Hertz råder til at tage magten tilbage

Det kan være svært at slippe en relation, selv når den har været præget af smerte, og følelsen af at være knyttet til fortiden er almindelig, især når det drejer sig om et langvarigt forhold.

Mennesker har en naturlig tilbøjelighed til at danne illusioner, hvilket betyder, at vores opfattelse af virkeligheden ikke altid er fuldstændig præcis.

Når det kommer til ideen om, at det handler om ham, er det vigtigt at indse, at denne opfattelse kan være en illusion. Dine følelser behøver ikke nødvendigvis at være et konkret savn af ham, men kan snarere udgøre et savn af nærhed og forbundethed med et andet menneske.

Der afgørende at forstå, at vores opfattelse af situationen kan være forvrænget, og derfor er det gavnligt at betragte oplevelsen i en bredere kontekst.

Den centrale idé er, at du som individ har magten til at ændre retningen af dine følelser og kærlighed.

Ved at forstå og acceptere, at dine følelser ikke nødvendigvis udelukkende handler om ham, åbner du op for muligheden for at omdirigere den kærlighed, du ønsker at give. Din kærlighed kan rettes mod dig selv, hvilket indebærer at praktisere selvkærlighed og forståelse, og den kan rettes mod andre, der virkelig fortjener din respekt, omsorg og ærlighed.

Det handler om at tage kontrol over dine følelser og kanalisere dem på en måde, der fremmer positiv vækst og trivsel, både for dig selv og dine relationer.

Dette øjeblik er en invitation til at bryde ud af et eventuelt selvsabotagemønster, der kan have begrænset dig. Ved at ændre fokus og rette din kærlighed mod sundere og mere givende relationer, skaber du muligheden for at frigøre dig selv.

Dette skift i perspektiv kan ikke kun styrke dine forbindelser med andre, men også med dig selv, hvilket er afgørende for din personlige trivsel og vækst.

Tag dig tid til at hele og vokse. Du er en stærk og værdifuld sjæl, der fortjener fred, ligeværdighed, gensidig respekt og ren kærlighed.

Rikke Hertz

hertz.jpg

Rikke Hertz er spirituel rådgiver og clairvoyant medie og har over 20 års erfaring med rådgivning inden for forretnings-, ledelses-, personlig og spirituel udvikling.

Hun er også forfatter til en række bøger om spiritualitet og kendt fra tv-serien ”Nærkontakt”.

Én gang om måneden vil Rikke besvare spørgsmål fra jer læsere i bladet. Hvis du har et spørgsmål, kan du sende det til info@rikkehertz.com, så kan det være, at det kommer med i næste udgave af ”Spørg om spiritualitet”.