Er swingermiljøet en mulighed som single? Læs ekspertens svar

Læs med, når sexolog og parterapeut Ditte Winkel svarer på spørgsmål fra en læser om swingermiljøet

Spørgsmål om swingermiljøet som single

Jeg har været i en sexrelation med en kollega i et års tid nu, hvor han har introduceret mig for swingermiljøet, hvilket jeg synes er vildt spændende. 

På grund af nogle udfordringer i hans privatliv er han nu nødt til at trække sig på ubestemt tid. Har du en indgangsvinkel til, hvordan jeg forbliver aktiv på den bane uden ham som initiativtager.

Ditte Winkel råder til at skabe bekendtskaber

Swingermiljøet kan virke overvældende at skulle besøge alene, og især hvis de erfaringer, man har med sig i rygsækken, er få. Så jeg har fuld forståelse for, hvordan det kan være tryghedsskabende at have en person at opleve og dele det med. Både i øjeblikket, men også i stunderne efterfølgende, hvor det kan være rart at evaluere på oplevelsen sammen med en anden. For der er mange indtryk efter sådan en aften/nat. 

Jeg tænker, at du kunne have glæde af at oprette en profil på f.eks. Scor.dk. Jeg ved ikke, om du allerede kender den, men det er en social platform, hvor man bl.a. kan finde dates og sexaftaler. Men den tilbyder desuden – og det er her, det måske kunne være interessant for dig – chatforums for mange af de forskellige sexklubber i Danmark, hvor du har mulighed for at se nogen af de profiler, som skriver derinde og fortæller, hvilke arrangementer de deltager i. 

På den måde kan du også selv vælge de spændende ud, skrive til dem privat og evt. aftale samkørsel eller få nogle bekendtskaber, som du på forhånd ved lidt om, inden du møder op ude i en klub. Uanset om du ønsker at følges med et par, en singlefyr eller en gruppe kvinder.

Om Ditte Winkel

Parterapeut og sexolog. Hun har sin egen praksis, hvor hun møder både par og individuelle klienter og afholder foredrag og workshops om sex og kærlighed for både virksomheder og privatpersoner.

Ekspert i ALT for damerne-podcasten ”Tænd for mig” om den kvindelige seksualitet og er fast hus-sexolog på Go’morgen P3.

Én gang om måneden vil Ditte besvare spørgsmål fra jer læsere her i bladet. Hvis du har et spørgsmål, kan du sende det til stork@alt.dk, så kan det være, at det kommer med i næste udgave af sexbrevkassen.