Test af juicekur

Vi testede juicekuren: Holder den stadig et år efter

Nogen holder fast og andre siger ’aldrig mere’ til de kure, de har testet. For et år siden testede Janet juicekuren. Læs her, hvordan det går i dag.

Konklusion efter testugen:

“Jeg tabte to kilo i løbet af de tre dage på flydende kost, men dem tog jeg hurtigt på igen, så i den forstand fandt min krop hurtigt tilbage til sin normale vægt, da jeg begyndte at spise almindeligt. Kuren påvirkede ikke min fordøjelse, og jeg synes ikke, at min hud ser anderledes ud. Mit energiniveau var markant lavere i de tre dage på juicekur, og især den sidste dag glædede jeg mig til, at det var overstået og tænkte ‘aldrig igen’. Men kort efter havde jeg sjovt nok lyst til at prøve endnu gang. Jeg vil dog nok kun tage én dag på juice de næste gange. Jeg kan rigtig godt lide tanken om, at kroppen får mulighed for at rense ud, selv om jeg reelt ikke ved, om det sker. Men følelsen af at starte på en frisk har jo også en værdi.”

Sådan går det i dag:

“Jeg har ikke drukket noget som helst juice, siden jeg testede juicekuren. Den fungerede slet ikke for mig, jeg var ekstremt sulten, og det duer ikke sammen med min travle hverdag, fordi jeg ikke havde energi og overskud til alt det, jeg skal klare. Pludselig drejede hele min dag sig om mad, fordi jeg ikke blev ordentlig mæt, så jeg kommer aldrig til at gå på juicekur igen.”

Om juicekuren

TESTET AF: Janet Skaarup, 51 år, indehaver af Salling C Optik.

TESTET: Januar 2017.

KUREN LOVER: Original Slowjuce Cleanse er en tredages juicekur, hvor du i tre dage kun drikker juice af økologisk frugt og grønt. Teorien bag juicekure er, at du går ind i en form for fastetilstand, hvor kroppen renser ud. Nogle mennesker udskiller let affalds- og giftstoffer, mens andre har sværere ved det, og en juicekur skulle optimere kroppens udrensningsprocesser.

En kur, der dur? Vi har testet