Grev Nikolai og Benedikte Thoustrups første date foregik et utraditionelt sted

Benedikte Thoustrup har været kærester med grev Nikolai i syv år. Nu fortæller hun om deres liv sammen – og afslører, hvor han tog hende hen på deres første date.

Denne artikel er første gang bragt hos HER&NU. Dette er en redigeret udgave.

Efter syv år som kærester er det ved at være alvor for grev Nikolai og Benedikte Thoustrup.

Parret, der mødte hinanden på Herlufsholm, hvor de gik i klasse sammen, har i årevis boet sammen i hendes lejlighed nær Amalieborg. 

Da Benedikte tidligere i år fyldte 25 år, benyttede Nikolai lejligheden til at fortælle hele verden, at hun er den helt rigtige for ham.

"Tillykke med fødselsdagen til min eneste ene," lød den rørende kærlighedserklæring til pigen fra Randers, der er løbet med hans hjerte.

Benedikte har endnu ikke ledsaget ham til officielle arrangementer i kongehuset, men der er ingen tvivl om, at hun er fuldt ud accepteret af hans familie, hvor alle sætter stor pris på hende.

Benedikte er kommet meget tæt på Nikolais familie. Her ses hun på Cayx med hans lillesøster, komtesse Athena, 12.

Hun har været en trofast støtte for ham i svære tider, som da han måtte droppe sin militære uddannelse, og ikke mindst da han mistede sin prinsetitel.

Samtidig med at de har taget store, videregående uddannelser, har især Nikolai, 25, fået en indbringende karriere ud af deres fælles passion for mode. Og nu er Benedikte ved at gå i hans fodspor som influencer og model.

Deres store gennemslagskraft bliver understreget af en overvældende interesse fra udenlandske medier.

Stort interview i udlandet

Verdens største avis, Daily Mail, følger hvert et skridt, de tager, og i sidste uge bragte det spanske ugeblad Hola! et stort interview med Benedikte.

Her bliver hun spurgt om, hvor interessen for mode og stil kommer fra, og man kan virkelig mærke den humor, varme og uimponerethed, som grev Nikolai er faldet pladask for. 

"Det er sjovt, for hvis du spørger mine venner fra gymnasiet eller kostskolen, vil de fortælle dig, at jeg ikke tænkte så meget over, hvad jeg havde på, eller over mode. Jeg var mere interesseret i at ride på heste end at klæde mig godt på! På det tidspunkt blev jeg ikke betalt for at bære en kjole eller en nederdel, og til min konfirmation havde jeg nær haft mit ridetøj på i kirken, fordi jeg ikke kunne lide tanken om at bære en kjole."

Nikolai og Benedikte elsker begge Château de Cayx, hvor de hvert år holder ferie med familier og venner.

Benedikte, der ligesom Nikolai fik sin kandidatgrad i erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School, arbejder også hos Mærsk og driver sin egen virksomhed, hvor hun producerer håraccessories.

De var både i Frankrig og Australien for at læse nogle af deres semestre, og at flytte til udlandet kan meget vel være på tale for det unge par.

"Jeg ser mig selv blive gammel i Danmark, fordi jeg elsker den indbydende atmosfære og natur, men indtil videre ville jeg elske at vende tilbage til Australien for dens afslappede livsstil og solrige strande. New York har også altid været en drøm; energien og den kreative atmosfære er meget attraktiv, og lad os ikke glemme Paris! Jeg har boet der to gange, og jeg elsker kulturen," siger Benedikte Thoustrup hemmelighedsfuldt. 

Date på tankstationen

I Hola! fortæller Benedikte, at den første date med Nikolai var på en tankstation i Næstved, hvor de begge var kostelever på Herlufsholm.

"Det første halvandet år var vi bare venner. Han var utrolig sjov, og jeg beundrede hans intelligens. Mod slutningen af vores andet år inviterede han mig en tur til den lokale tankstation, hvilket sjovt nok var måden, man inviterede nogen på en date på vores kostskole. Jeg kan huske, at vejret var fantastisk, og vi købte nogle sodavand på tanken. Det er sjovt, hvad noget så afslappet er blevet til, mere end syv år senere," siger hun.