Nye bøger uge 34

Mangler du noget at læse? Få her bogredaktørens 4 gode bud på nye bøger

Her får du 4 nye bøger anbefalet af ALT for damernes bogredaktør Marie-Louise Truelsen.

HER ER 4 NYE BØGER, SOM DU BØR LÆSE

vildmark lauren groff.jpg

”Vildmark” er en flugtfortælling, der foregår i 1600-tallets Nordamerika, hvor en tjenestepige flygter fra en puritansk nybyggerkoloni og ud i vildmarken. Hun har ikke andet med sig end sin forstand, nogle få ejendele og en religiøs gnist, der brænder i hende. Men det, der møder hende i dette ingenmandsland, overgår alle hendes forestillinger og kommer til at ændre hendes tro på alt det, som civilisationen har lært hende. ”Vildmark” er skrevet af den amerikanske forfatter Lauren Groff, der har udgivet syv bøger, hvoraf ”Matrix” også er oversat til dansk. Hun har modtaget adskillige litterære priser og har været finalist til National Book Awards hele tre gange og tidligere i år var hun på Time Magazines liste over årets 100 mest indflydelsesrige personer. Hun besøger også Louisiana Literature i weekenden, hvor hun kan opleves fredag og søndag.

”Vildmark”, Lauren Groff, Gads Forlag, 256 sider, 270 kr.

glemt på en søndag valerie perrin.jpg

Debutromanen fra 2015 af forfatteren til bl.a. ”Vand til blomster” udkommer nu på dansk. Den handler om uforløst kærlighed og om fortidens indflydelse på nutiden.

”Glemt på en søndag”, Valérie Perrin, 336 sider, 240 kr.

image6tl.png

Forbundne fortællinger om en række kvinder, der alle længes, drømmer og prøver at finde ud af, hvordan de skal leve.

”Studie i menneskelig adfærd”, Lena Andersson, C & K, 240 sider, 300 kr.

svigermoren moa herngren.jpg

Åsa ender i en konflikt, da hun prøver at hjælpe sin søn og hans kæreste, i dette første fritstående bind i ny trilogi om de nære familierelationer.

”Svigermoren”, Moa Herngren, Grønningen, 316 kr., 250 kr.