Dorthe Kollo

Da Dorthe Kollo mødte Heiner, gik noget vigtigt endelig op for hende

Dorthe Kollo har "kendt et par mænd” i sit liv. Men første da hun mødte sin mand, Heiner, gik det endelig op for hende, at hun var landet på den rette hylde. Det fortæller dansktopsangeren i et stort interview med Hendes Verden.

Kærligheden har aldrig været en let størrelse for dansktopsanger Dorthe Kollo, der med egne ord har “kendt et par mænd” i sit liv.

Men da hun for knapt 25 år siden faldt for Heiner, gik noget vigtigt op for hende. Det fortæller dansktopsangeren i et atort interview med Hendes Verden.

“Pludselig en dag gik det op for mig: Gud, jeg har giftet mig med en rigtige denne gang. Heiner gør alt for mig og giver mig samtidig frihed. Det er, som om der har siddet nogen i himlen og tænkt: Nu skal Dorthe have det godt. Men han er da også heldig, for det må være skønt at være sammen med mig, haha.”

Dorthe Kollo og mand.jpg
Dorthe Kollo med sin mand, Heiner. Foto: Bo Nymann

“Det må aldrig blive kedeligt”

Dorthe og Heiner bor i dag i Tyskland med deres hund, Bruno. Og efter et liv med fart over feltet, har 77-årige Dorthe Kollo nu lært at sætte pris på de små glæder i tilværelsen.

“Vi (Heiner og Dorthe, red.) laver mad sammen, griner og drikker vin, og til næste år har vi kendt hinanden i 25 år,” fortæller hun til Hendes Verden og tilføjer, at hun også stadig kan dyrke sine hobbyer alene, selvom alderen begynder at presse sig på.

“Jeg fik et barnebarn for to år siden, og nu håber jeg bare, vi får så lang tid som muligt sammen. Nogle gange tænker jeg: Bliver jeg mon 80? Måske også 90? Andre gange vågner jeg og tænker: Nå, er jeg stadig i live? Men jeg holder mig i gang med min hund, Bruno, vi går ture og kaster bold. Ja, der er gang i mig, for jeg spiser også frokost med veninderne i Bremen og spiller golf. Det må nemlig aldrig blive kedeligt at være i live.”

Læs hele artiklen Hendes Verden nummer 34. Her fortæller hun også om sin største hjertesorg og om at give sin ene datter til plejeforældre. Du kan finde artiklen i vores digitale magainunivers, Flipp.