John ser alt

Fortvivlet læser til 'John ser alt': "Hvor er min søns mange penge?"

Læserne har skrevet til sandsigerske John Braad fra brevkassen ’John ser alt’ i Hjemmet. Her svarer han på: Hvor er min søns mange penge? Og en læser, som tidligere har skrevet til John, vil vide, om én af de tre mænd, hun skriver med nu, er den rette mand for hende?

Kære John

Jeg holder Hjemmet fast og læser altid dine svar. Jeg synes, det er så godt, du hjælper så mange mennesker. Nu håber jeg, du kan hjælpe mig også.

Det er min søn, der har mistet rigtig mange penge. Han havde dem i en kuvert, men da han skulle bruge pengene, var kuverten tom. Kan du se, om pengene er gemt på matriklen et sted?

Den er ret stor og består af flere huse. Eller er pengene helt væk? Får min søn nogle af dem tilbage?

A.H.S.

Kære A.H.S.

Du skal have tak for, at du er sådan en trofast læser. Jeg er lidt bekymret for din søns penge, for jeg ser ikke lige, at han får dem tilbage. Der er et mindre beløb, som er gemt i nærheden af, hvor de blev væk.

Det er mellem nogle bøger eller blade. Det virker desværre, som om det store beløb er blevet brugt af en ukendt person, uden at jeg skal anklage nogen. Din søn vil altid klare sig rigtig godt, og han er god til at tjene penge, og det vil han gøre.

Han er en mand, der vil have mere end ét job, samtidig med det vil han være selvstændig. Så han kommer økonomisk med igen. Desværre vil det med de forsvundne penge ikke blive helt opklaret. Han kommer dog ikke ud for det igen.

Kære John

I 2020 fortalte du mig om en dejlig mand, som ville begynde at skrive til mig. Vi ville blive meget glade for hinanden og på sigt komme til at bo sammen. Min udfordring er, at der er flere, der skriver til mig.

En af dem, som jeg har fået store følelser for, er desværre ret kompliceret, og jeg kan ikke lige se en fremtid med ham. Kan du se, om én af de tre mænd, jeg skriver med, er den mand, du nævnte? Eller er det en helt anden mand, som jeg ikke har hørt fra endnu?

I.N.L.

Kære I.N.L.

Det er rigtigt, at det er gennem breve, du vil møde en ny mand, og at forholdet vil udvikle sig derfra. Den mand, du synes er kompliceret, er en rigtig god mand, men han har ikke afsluttet sit forhold. Han er dog i fuld gang med det.

Du vil miste interessen for ham, da der mangler handling fra hans side. Du spørger, om det er en af de tre mænd på billederne? Det er ikke nogen af dem. Du vil mangle den rigtige gnist, men den kommer.

Ham, du møder, vil minde meget om type b. Det er en mand, der går lidt i ét med tapetet, men han har stor dybde og er en meget spændende person. Der vil ikke gå lang tid, før du får afklaret tingene med mændene på fotoene, og der vil ikke være sure miner.

Skriv til John

JohnBraad.jpg

John Braad er synsk og hjælper dig med at finde bortkomne ting og forklare mærkelige hændelser.

Skriv et brev og vedlæg et foto af dig selv, så vil John prøve, om han kan hjælpe dig.

De udvalgte breve og svar offentliggøres i Hjemmet.

Skriv til: John Braad, Hjemmet, Strødamvej 46, 2100 København