John ser alt

Læser til 'John ser alt': Er min kæreste utro med en kollega?

Læserne har skrevet til synske John Braad fra ’John ser alt’ i Hjemmet. Her svarer han på: Ser min kæreste en anden? Og en læser, som er gået fra sin mand gennem mange år, spørger, om vedkommende får en ven?

Kære John

Jeg er i vildrede i forhold til mit parforhold. Min kæreste er meget ekstrovert og har brug for bekræftelse, og jeg har en fornemmelse af, at han ser en kollega. Er min mavefornemmelse helt skæv?

Han har også i en længere periode skældt mig ud for små og ubetydelige ting. Vi står over for store forandringer på min arbejdsplads de næste to år. Kan du se, om jeg er med hele vejen?

V.H.

Kære V.H.

Din kæreste ser ikke en anden, men han er usikker på dig og ved ikke, hvad du vil med fremtiden. Derfor er han presset og stresset, og derfor bliver du usikker på ham. Det er noget, I vil få talt ud om, og så kommer der ro på det igen.

I vil bestemme jer for at give jeres forhold en chance. Det er godt, for egentlig er I gode for hinanden, selvom I er meget forskellige. Der er ingen tvivl om, at de er glade for dig på din arbejdsplads.

Du er dygtig og meget vellidt. For mig at se er du der også fremadrettet. Dog vil dine opgaver blive mere med at stå for ting og mindre ledelse. Du kan allerede mærke, at det så småt er i gang.

Kære John

Efter et mangeårigt forhold er min mand og jeg nu gået fra hinanden, og jeg er flyttet for mig selv i min egen bolig. Bliver jeg boende, hvor jeg bor? Er der en ven til mig?

Den glade pensionist

Kære glade pensionist

Det er en helt ny verden, der har åbnet sig for dig, og det er dejligt for dig, at du kan gøre, som du vil. Din eksmand er ikke en dårlig mand, og I har haft mange gode ting sammen. Men han vil ikke noget nyt, og du vidste 100 procent, hvordan din fremtid kom til at se ud med ham.

Du har altid taget dig af andre mennesker, og det vil du altid gøre, sådan er du som person. Det er lige fra veninder og som støtteperson. Du vil være glad for det. Derudover vil du gå meget ud på café- og kunstbesøg.

Stille og roligt kommer du i et nyt forhold til en kunstnertype. I vil ikke bo sammen, men ses og have det godt. Du vil blive lykkelig. Du bliver i din bolig.

Skriv til John

JohnBraad.jpg

John Braad er synsk og hjælper dig med at finde bortkomne ting og forklare mærkelige hændelser.

Skriv et brev og vedlæg et foto af dig selv, så vil John prøve, om han kan hjælpe dig.

De udvalgte breve og svar offentliggøres i Hjemmet.

Skriv til: John Braad, Hjemmet, Strødamvej 46, 2100 København