John ser alt

Fortvivlet læser til 'John ser alt': "Vil jeg igen få forbindelse til min lille familie?"

Læserne har skrevet til synske John Braad fra ’John ser alt’ i Hjemmet. Her svarer han på: Vil jeg igen få forbindelse til min lille familie? Og en læser, hvis mand ville skilles, spørger, om de finder sammen igen?

Kære John

Vil jeg igen få forbindelse til min lille familie, som har slået hånden af mig i forbindelse med min mands død?

Jeg har mistet min taske, som jeg normalt har mit strikketøj i, når jeg tager i strikkeklub. Kan du se, hvor den er henne?

Mary Bloody

Kære Mary Bloody

Det er svært med dine familierelationer. De er selv lidt flove over det, der er sket. Det er ikke ment hårdt, men den ene dag tager den anden. Det er en kvinde, der har støbt kuglerne, og det har hun også gjort over for andre før i tiden.

De er alle klar til, at I skal ses igen, og det vil også ske, og I vil få talt ud. Jeg ser en person, som ikke er i direkte familie med jer. Vedkommende vil invitere jer alle, og så vil I ses der.

Din taske skal nok komme frem igen, da den hverken er smidt ud eller stjålet. Du har flyttet den uden at tænke så meget over det. Jeg kan se, at det er i forbindelse med, at du har flyttet andre ting. Nu skulle tasken gerne befinde sig i bunden af et skab i dit hjem, og den skal nok komme frem igen.

Kære John

Min mand gennem 25 år vil skilles. Vi har to børn på 21 og 25 år. Da min mand fortalte at han ville skilles, satte vi vores hus til salg og fik det solgt. Vi flyttede hver til sit i august 2022.

Vi ser stadig hinanden lidt, men finder vi sammen igen? Jeg savner ham hver dag, og jeg elsker ham stadig. Det er lidt svært at finde ud af, om det er gengældt. Han har altid haft det svært med at indrømme, hvis han har taget fejl, og han har også svært ved at sige undskyld.

Finder jeg snart et nyt job?

A.B.S.

Kære A.B.S.

Det vil være op til dig, om det skal være jer igen. Han vil gerne, men han vil ikke lave noget om, og det vil gøre dig usikker. Du er glad for ham, men du kan allerede nu mærke, at det er ved at blive det samme igen.

Det er dit valg. Jeg kan se, at der kommer en ny mand, der vil dig. For mig at se vælger du den vej, og du får det godt i fremtiden. Du vil få ro i et parforhold, og du vil få et nyt og spændende job med mere ansvar.

Der, hvor du er ansat, overvejer de, om du skal have et mindre ledelsesansvar i fremtiden. Du skal ikke omskoles, men du vil tage nogle få kurser hen ad vejen.

Skriv til John

JohnBraad.jpg

John Braad er synsk og hjælper dig med at finde bortkomne ting og forklare mærkelige hændelser.

Skriv et brev og vedlæg et foto af dig selv, så vil John prøve, om han kan hjælpe dig.

De udvalgte breve og svar offentliggøres i Hjemmet.

Skriv til: John Braad, Hjemmet, Strødamvej 46, 2100 København