Lisbeth Dahl

Lisbeth Dahl: ”Jeg ville ønske, jeg kun havde haft én mand”

Lisbeth Dahl åbner op om sit kærlighedsliv og det at blive mor i en sen alder i denne uges Hendes Verden.

Lisbeth Dahl har været gift fire gange, men i dag har hun officielt været single, siden hun blev skilt fra sin sidste mand i 2000. Og singlelivet passer revyskuespilleren rigtig godt.

”Der er i hvert fald aldrig nogen, der har opdaget andet, og det passer mig fint. Nu bestemmer jeg selv, og der er ingen, der kan blive sure over, at jeg gør noget uden at spørge dem først. Det er ikke nemt at være gift med en dame, som tjener mere end sin mand, og som vil bestemme alting selv. At være gift med mig er lidt som at være gift med en mand,” fortæller den 76-årige skuespiller i denne uges Hendes Verden, og fortsætter:

”Når vi var ude, kom folk også altid over og talte med mig. Sådan var det hver gang, og jeg kan godt forstå, at det var svært for mine mænd.”

"Gammelfødende" på hospitalet

Lisbeth Dahl har i dag fem skønne børn, og hun fik sit sidste barn som 44-årig med eksmanden Claus Wolter.

”De kaldte mig ”gammelfødende” på hospitalet. Jeg mærkede nu ikke forskel, fra da jeg fødte den første som 19-årig. Den største forskel var, at jeg havde mere tid og flere penge og arbejdede mindre, end da jeg var 19 år og kæmpede for at få foden indenfor. De to yngste fik mere af min tid, end de tre ældste havde fået,” siger Lisbeth Dahl.

I dag kan revyskuespilleren se tilbage på fire ægteskaber, og fem børn med fem mænd. Og kunne hun lave noget om, er det netop det.

”Når jeg ser tilbage, ville jeg dog ønske, at jeg kun havde haft én mand – ikke at der er en bestemt af mine eks’er, jeg foretrækker – men det giver en tryghed og fortrolighed at have ét menneske at dele livet med på godt og ondt. Sådan blev det ikke. Til gengæld har jeg fået fem skønne børn, ni børnebørn og to oldebørn."

Læs hele interviewet i denne uges Hendes Verden

Om Lisbeth Dahl

  • 76 år.
  • Uddannet skuespiller fra Aalborg Teater. Har særligt gjort sig bemærket som revyskuespiller og -instruktør. Med i alt over 30 år på Cirkusrevyen.
  • Mor til Louise, Jacob, Martine, Elizabeth og Gustav samt bedstemor til ni og oldemor til to.