Madblog: Kaffe – gourmetkokkens nye sort
Med udsigt til azurblåt hav, viftende palmer og Michelin-mad på tallerkenen, lancerede Nespresso deres nye limited edition kapsel, Crealto, som kommer i butikkerne til september.
Kaffe er normalt noget, man drikker efter maden – men det kan også fungere som en interessant ingrediens i maden. Det oplevede jeg, da jeg i forbindelse med Nespressos lancering af den kapsel, Crealto, fik smagt mad, hvor kaffen spillede en hovedrolle.
Rammen var den to-stjernede Michelin-restaurant Le Mirazur, som ligger smukt ud til kysten i Menton i Sydfrankrig. Her havde kokken Mauro Colagreco tryllet i køkkenet og frembragt disse herligheder.
Søpindsvin med en creme med Crealto (den nye Nespresso kapsel)
Hummer med en bisque på Crealto
Due med Crealto-polenta
Dessert med Crealto-kage, pistachie-sauce og ristede olie-krystaller Og selvfølgelig kaffe til sidst. Crealto med macarons.