Madblog: Kaffe – gourmetkokkens nye sort

Madblog: Kaffe – gourmetkokkens nye sort

Med udsigt til azurblåt hav, viftende palmer og Michelin-mad på tallerkenen, lancerede Nespresso deres nye limited edition kapsel, Crealto, som kommer i butikkerne til september.

Kaffe er normalt noget, man drikker efter maden – men det kan også fungere som en interessant ingrediens i maden. Det oplevede jeg, da jeg i forbindelse med Nespressos lancering af den kapsel, Crealto, fik smagt mad, hvor kaffen spillede en hovedrolle.

Rammen var den to-stjernede Michelin-restaurant Le Mirazur, som ligger smukt ud til kysten i Menton i Sydfrankrig. Her havde kokken Mauro Colagreco tryllet i køkkenet og frembragt disse herligheder.

Søpindsvin med en creme med Crealto (den nye Nespresso kapsel)

Hummer med en bisque på Crealto

Due med Crealto-polenta

Dessert med Crealto-kage, pistachie-sauce og ristede olie-krystaller Og selvfølgelig kaffe til sidst. Crealto med macarons.