Katrine Pørtner Karlsen og Nicolas Mateo Soham Rockland

‘Gift ved første blik’-Nicolas om bryllupsrejsen: “Det var grænseoverskridende”

Efter dagens afsnit af 'Gift ved første blik' er der vist ikke mange, der tror på ægteskabet mellem Nicolas Rockland og Katrine Pørtner Karlsen, der er taget på bryllupsrejse til kærlighedsbyen Venedig.

Denne artikel er første gang bragt hos HER&NU. Dette er en redigeret udgave.

Venedig skulle være en af verdens mest romantiske byer og en perfekt destination for en bryllupsrejse, men romantikken udebliver fuldstændig mellem Katrine Pørtner Karlsen, 32, og Nicolas Rockland, 34, da de indtager den italienske kærlighedsby i DR-programmet 'Gift ved første blik'.

Faktisk bliver stemningen mellem dem så akavet, at panelet i podcasten 'Grebet af GVFB' har sat Nicolas Rockland i stævne i dagens afsnit, som kan høres på Podimo. Her afslører Nicolas Rockland, at det er langt fra alt, man ser på tv. 

"Det føles, som det ser ud i programmet. Jeg havde ikke fantasi til at forestille mig, hvor socialt ubehageligt eller svært det ville være at være på den her bryllupsrejse med Katrine, da jeg sagde ja til det. Det der er jo bare toppen af isbjerget. Jeg har nok også opfattet det værre end det, der lige bliver vist her. For der er så meget, der foregår, når der ikke er kamera på, og som ikke er med," fortæller han i podcasten og forklarer videre, at han lukkede mere og mere i, som bryllupsrejsen skred frem og til sidst kun var en skygge af sig selv. Faktisk stod det så grelt til, at hans frækkeste fantasi var at lave en Houdini.

Ifølge Nicolas Rockland var den eneste grund til, at han ikke gjorde fantasien til virkelighed, at han havde stor respekt for tv-programmet, og at der var en masse mennesker, der havde lagt en masse energi og ressourcer i det.

Opgav venskabet under morgenmaden

Til gengæld er der ikke meget tro på ægteskabet tilbage.

"Den døde jo allerede på bryllupsrejsen og var nok også død, inden vi startede, så spørgsmålet er, hvem vi gør det for. Jeg tror ikke, det var for hverken Katrine eller jeg, det var nok for eksperimentet," lyder det fra Nicolas Rockland, som fortsætter:

"Det var grænseoverskridende at skulle blive ved med at være i noget, der var så dysfunktionelt, og man ikke har chancen for at gå, men skulle blive ved. Normale mennesker i normale situationer ville jo gå. Man kan forestille sig den værste date, og den stopper bare ikke, den fortsætter næste dag."

Nicolas beskriver morgenmadssituationen, som man ser i dagens program, som det øjeblik, hvor han selv opgav at have et venskab med Katrine, og han fortæller, at han måtte gå væk for at trække vejret.

"Jeg kunne ikke læse hende på noget tidspunkt, og det er det, der for mig har været det sværeste ved det her eksperiment. Jeg følte, at jeg stod overfor en skal. Jeg kunne ikke aflæse hendes ansigtsudtryk, uanset hvad jeg sagde, var det en pine for hende, at høre mig åbnede munden," fortæller han i podcasten.

Hvis det stod til Nicolas Rockland selv, havde han ikke set dagens afsnit, men for at forberede sig på podcasten og journalisternes opkald, var han nødt til at se det.

Hele afsnittet af 'Grebet af GVFB' kan høres på Podimo HER.