Nina Ettrup Larsen (Foto: Peter Refsgaard/Snow Productions)

Nina ærgrer sig: Ville gerne være forblevet gift

I sidste afsnit af 'Gift ved første blik' vælger Rolf og Nina at lade sig skille.

Allersidste afsnit af DR-programmet 'Gift ved første blik' er rullet over skærmen – og parrene har endelig afsløret, om de vil forblive gift eller lade sig skille. Afsnittet begynder med, at Rolf smider lidt af en bombe. Han har nemlig ikke fået de følelser, han havde håbet på.

"Vi havde jo holdt det der arrangement i parken for vores venner om lørdagen, og så var det meningen, at jeg skulle flytte tilbage til Rolf om mandagen. Men jeg havde lidt en fornemmelse af, at der var et eller andet i gære. Jeg gik jo og havde optur efter det arrangement, og følte, at det begyndte at ligne noget," fortæller Nina til HER&NU/Realityportalen.

Og det var en hård melding for Nina, der selv var et helt andet sted.

"Jeg blev dog mødt lidt af en anden energi, end den jeg selv kom med. Det var mega hårdt og en overraskelse, fordi jeg troede, at vi var mere på bølgelængde. Jeg flyttede dog ind, vi spiste noget mad og prøvede at parkere den. Men så kom vi til at snakke om det igen, og så stod det endnu mere klart for mig, at det ikke handlede så meget om tvivl, men at det faktisk mere var et nej. Det blev jeg ked af, men klokken var blevet så mange, at jeg blev."

Parret blev enige om at prøve at gøre noget andet, end de plejede.

"Vi mødtes dagen efter og blev enige om at flytte hver for sig, for at få noget luft ind i relationen. Så datede vi ligesom bare mere igen. Vi havde lige to-tre dage, hvor vi var nok i tvivl til at gøre det færdigt, og vi havde det jo også godt, så vi prøvede virkeligt."

Efter flere intense uger valgte Nina at gå mindre på kompromis med sig selv.

"Jeg er glad for den samtale, vi havde, for jeg blev pludseligt konfronteret med, hvordan jeg egentlig selv gik og havde det. Jeg begyndte at insistere lidt mere på det, jeg syntes, var fedt. Jeg droppede at lægge låg på den sidste uge, jeg ville gerne i byen, ud at spise, og han havde brug for at slappe af, så jeg stod fast på at gøre det."

Rolf var meget i tvivl om matchet – og det medvirkede også til, at Nina trak sig mere. Hun var dog åben for at fortsætte.

"Jeg synes, at der var nok potentiale til det. Havde han nu hældt mere til et "ja", så var jeg nok ikke svær at overtale. Men jeg havde heller ikke lyst til at overtale nogen til at være gift med mig. Den måde, vi datede på til sidst, var jeg nysgerrig på at fortsætte med. Hvis han var vendt på en tallerken og ville prøve, så havde jeg også sagt ja."

Hun kan dog godt se, at det nok ville blive for sejt i længden.

"Vores forskelle er grundlæggende for store, og vi ville gå for meget på kompromis med hinanden, hvis det skulle fungere."

Efter at parret i starten af sommeren valgte at lade sig skille, var der da også tid til at komme lidt ud og, potentielt, møde nogle andre. 

"Så længe programmet kører er det meget svært at date. Men der var da lige en sommer, hvor jeg har testet vandet i det københavnske singleliv. Men jeg har ikke fundet kærligheden, og har som sådan heller ikke nogen i kikkerten. Men håbet er jo lysegrønt."

I dag ser Rolf og Nina stadig hinanden.

"Vores forhold er godt. Vi er gode venner. Dog udelukkende en venskabelig relation," afslutter Nina.