Nynnes tidligere arbejde påvirker hendes forhold: ”Jeg elsker lige så meget, at han bare holder om mig”

Gennem mange år solgte Nynne Frederiksen sin krop for penge, og det var et arbejde, hun trivedes i. I dag kan hun mærke, at jobbet påvirker hendes nuværende forhold – men ikke nødvendigvis på en dårlig måde. Det fortæller hun i et stort interview med ALT for damerne nummer 35.

Nynne Frederiksen var bare 17 år, da hun første gang solgte sin krop for penge i et bordel lidt uden for Frederikshavn. Hun er ikke i tvivl om, at de turbulente vilkår i hendes barndomshjem har medvirket til, at hun valgte dén vej, men alligevel fandt hun en uventet glæde i jobbet.

”Jeg elskede det. Der var selvfølgelig også dårlige dage, men det forestiller jeg mig, at der er på alle arbejdspladser. Men man kan godt sælge sin krop og være lykkelig på samme tid. Jeg kunne i hvert fald. Jeg følte, at jeg var en del af samme hold som de andre, og især var jeg glad for at mærke den omsorg, som jeg fik fra telefondamerne, der sørgede for det hele på bordellet. De passede på os piger og lavede mad, og det betød bare rigtig meget for mig,” fortæller Nynne Frederiksen til ALT for damerne uge 35.

I mange år arbejdede hun som prostitueret og luksus-escort, indtil hun i 2009 havde sin sidste kunde.

”Lidt ligesom jeg forestiller mig, at man kan blive træt af at skifte bleer som pædagog i en vuggestue, så blev jeg også med tiden træt af mit arbejde,” siger Nynne til ALT for damerne i forbindelse med udgivelsen af hendes bog, ”I seng med eliten.”

Ægteskab og omsorg

I dag arbejder Nynne deler Nynne sit hjem og liv med datteren Josefine og manden Selmer, som hun blev gift med i 2023.

Nynne er slet ikke i tvivl om, at kærligheden til Selmer er ulig noget andet, hun har oplevet i tidligere relationer til mænd.

”Normalt finder jeg fejl ved alle mænd, og de bliver kørt gennem kødhakkeren lige med det samme. Det skete bare ikke med Selmer,” fortæller Nynne og fortsætter:

”Der er en enorm tryghed i at finde én, som man virkelig elsker og virkelig vil være sammen med. Og ved ham finder jeg bare ingen fejl. Eller i hvert fald ikke nok til, at han ryger ud,” siger hun med et grin.

For Selmer har Nynnes tidligere arbejdede som prostitueret ingen indflydelse på deres forhold, men der er dog et enkelt punkt, hvor Nynne kan mærke, at det spiller en rolle – og det er, når de er intime sammen.

”Jeg kan mærke en tydelig forskel, for det er så meget anderledes, når der er kærlighed med i spillet. Jeg kan finde på at sige til Selmer, at jeg har fået kilometervis af pik i mit liv, så jeg elsker lige så meget, at han bare holder om mig.”