Mathilde Mackowski

Sådan foregår orgastisk meditation

Det kildede, en glæde og varme bredte sig i min krop og mine fødder, de brændte af energi... Det var præcis noget af det, jeg mærkede, da jeg i lørdags var til min første Orgastisk Meditations session (OM) (læs Mathildes optakt fra sidste uge her).

Det siges, at OM kan gøre en markant forskel for vores seksuelle potentiale, og den chance havde jeg besluttet mig for IKKE skulle gå forbi min næse.

Min første session

Nu var dagen endeligt kommet, jeg skulle til min første OM session. Jeg var spændt, glad og lidt nervøs – måske det var min uvidenhed på området, der gjorde mig lidt nervøs? Tænk nu hvis vi ikke kunne finde ud af at lave øvelsen eller endnu værre – hvis det kom til at virke lidt akavet for os?

Vi gik spændte hen til Katrine Berling, som skulle coache os igennem vores første OM session. Katrine er uddannet sexolog og parterapeut og så er hun en af de dygtigste eksperter inden for kvindens orgasme. Hun er netop nu ved at uddanne sig til OM coach i USA ved Nicole Deadone, stifter af den Orgastiske Meditations bølge.

Da vi nåede frem, tog Katrine sødt imod os. Hun serverede lidt te og vi følte os hurtigt afslappede og godt tilpas. Vi fik en grundig præsentation af OM og om, hvordan dagens session ville forløbe.

Vi startede med at se en film...

Vi startede med at se en film om OM. En film med "rigtige par" – ja helt rigtige almindelig par som os - der havde oplevet hvad OM havde gjort for deres sexliv. Det var virkeligt fedt at se, hvordan en lille praksis kan få det seksuelle potentiale til at vokse.

Derefter gik vi i gang med selve OM øvelsen. Vi blev placeret på gulvet på et dejligt tykt tæppe, hvor der var fyldt med puder. Jeg skulle ligge mig på ryggen med benene åbne som en sommerfugl. Jeg var bar fra livet og ned – blottet på en fin og feminin måde. Min kæreste sad ved min højre side, så han kunne lave de meget forsigtige strøg. Men inden selve strøgene var der en lille opvarmningsøvelse med inderlårsmassage, så på den måde blev overgangen til strøgene helt naturlig.

Kun for kæresten og mig

Heldigvis var det en privat session, så det var kun min kæreste og vores OM coach Katrine, som var til stede. På den måde virkede det ret naturligt og meget trygt.

Det kildede, en glæde og varme bredte sig i min krop, og mine fødder... de brændte af energi... Mine vejrtrækninger blev dybere og dybere. Jeg følte mig sårbar, kvindelig, fuld af seksuel energi på en helt ny måde. Der var en særlig connection mellem os, det var lidt som om, vi kunne mærke hinandens energi, og følelsen af at holde endnu mere fokus på nydelsen og ikke selve klimax havde en helt særlig betydning. Tiden stod ligesom bare stille og inden jeg havde set mig om, var de 22 minutter gået og vores første praksis var slut. WOW, en smuk oplevelse...

Jeg må indrømme, at jeg er ret spændt på at se, hvilke levels vi kan nå med OM. Jeg glædes ved tanken om, at vi kun lige er startet.

Det tager kun 22 minutter!

Noget af det bedste ved OM for mig er, at det er en praksis, der kun tager 22 minutter. Det er næsten mindre tid end det tager at sætte vaskemaskinen i gang. Jeg tror, at de fleste af os har mulighed for at fokusere på vores kærlighedsforhold i 22 minutter et par gange om ugen? Jeg ved i hvert fald godt, hvad jeg helst vil bruge 22 minutter på...

Hvad er Orgastisk Meditation?

Orgastisk Meditation – også kaldet OM – er en seksuel praksis HELT uden mål. Med mål menes der "klimax", altså det vi oftest forbinder med orgasme. En OM praksis tager kun 22 minutter og består egentligt af en simpel bevægelse, hvor manden forsigtigt stryger kvindens klitoris. Gennem en vedvarende OM praksis lærer man at mærke mere, opnå bedre orgasmer, at dyrke den seksuelle gnist og at slappe mere af i seksuelt samvær. Fokus fra selve klimax fjernes og pludselig oplever man, at det at "få orgasme" er så meget mere, dybere og mere eventyrligt end man før har oplevet.

FORNY DIT SEXLIV - FÅ INSPIRATION PÅ DEN EROTISKE WEBSHOP SINFUL.DK

Mathilde Mackowski

Mathilde er stifter og medejer af den erotiske webshop Sinful.dk, hvor hun er ansvarlig for indkøb af sexlegetøj, forretningsudvikling og drift af webshoppen. Seksualitet og parforhold har været en af Mathildes interesser igennem mange år, og udover at skrive blogs og guides om emerne, optræder hun ofte på TV2 Østjyllland. 

Mathilde er oprindelig uddannet ejendomsmæglerassistent. Privat går hun meget op i at spise sund mad, der ikke er forarbejdet eller som indeholder unaturlige tilsætningsstoffer, så kroppen har den bedste forudsætning for at yde optimalt. Både på arbejds- og hjemmefronten...

Læs mere om Mathilde Mackowski her