Sarah Grûnewald mand

Sarah Grünewald skal skilles: ”Ras og jeg har truffet verdens sværeste beslutning…”

Den populære tv-vært og hendes mand, Rasmus Backhaus, går fra hinanden efter fem års samliv. Det melder parret i en officiel meddelelse på Instagram.

”Ras og jeg har truffet verdens sværeste, men vigtigste beslutning - det at gå fra hinanden.”

Med de ord starter tv-værten Sarah Grünewald sit seneste opslag på det sociale medie Instagram.

Siden 2013 har hun dannet par med DJ og tekstforfatter, Rasmus Backhaus, og året efter blev de gift - blot et halvt år efter, at han have friet. I marts 2016 fik de så ønskesønnen Luis.

Men nu har parret truffet den tunge beslutning at gå hver til sit.

– I den beslutning ligger en kæmpe sorg og en ubeskrivelig smerte som vi i længere tid har givet plads, og som vi i stilhed har omfavnet og delt med hinanden, skriver Sarah Grünewald og fortsætter: 

– Vores lille familie er den største gave i vores liv og er fyldt med så meget kærlighed. Vi går udelukkende fra hinanden som ægtefolk, men vil for evigt blive sammen som familie. Vi er de bedste venner og de bedste forældre for Luis og vores liv er heldigvis fyldt med en enorm kærlighed og rummelighed til og for hinanden.

Sarah Grünewald har tidligere til Eurowoman fortalt, at forelskelsen i Rasmus fik hende til at indse, at hun ikke længere ville flygte fra sine følelser, som hun forsøgte at undertrykke med alkohol og heftige byture. 

– Da jeg mødte Ras, oplevede jeg, at han elskede mig for den, jeg var. Jeg behøvede overhovedet ikke stå på et ben og synge, jeg skulle bare være der, sagde Vild med dans-værten for et år siden.

Hun fortalte, at parret havde prøvet i lang tid, da hun endelig blev gravid med sønnen Luis, men det var også en omvæltning for dem at gå fra at være kærester til at blive forældre.

– Vores forhold bliver udfordret, når vi glemmer at passe på hinanden. Hvis vi ikke ser hinanden som Sarah og Rasmus, men kun ser hinanden som mor og far. Så har vi brug for at trække stikket og sidde og kigge lidt på hinanden, tage ud og spise eller gå en tur, når den lille er afleveret i vuggestuen, sagde Sarah til magasinet.