Sikre investeringer

Ugens intro: Hvad er en sikker investering?

Hvor skal du investere for at få pengene til at række længst muligt?

Tid og penge har ret meget til fælles. De færreste af os har ubegrænset af hverken den ene eller den anden ressource, så livets store opgave er hele tiden at finde ud af, hvordan vi bruger både tid og penge bedst muligt. Svaret må være sikre investeringer. Men hvad er det egentlig?

På boligfronten er jeg lige nu ret meget i tvivl. Skal jeg (og min familie) – nu hvor vi ikke længere er teknisk insolvente, som det så smukt hedder, sælge boligen, købe noget nyt – og i givet fald hvor? Så er det lidt nemmere på modefronten. Efterhånden har jeg fået så meget erfaring med tøjkøb, at jeg ved, hvad der passer til mig. For jeg orker helt ærligt ikke at skulle skifte det meste af mit tøj ud, hver gang en ny sæson begynder, og jeg orker ikke flere fejlkøb, som bare hober sig op i skabet.

Stor guide til gode investeringer

Men gode råd er altid en bonus. Derfor får du i denne uge en stor guide til sikre investeringer, som vil holde langt ud over denne sæson, lige meget om du vil foretage dig ét dyrt køb eller er på jagt efter et samlet outfit. For som økonomiekspert Louise Frost siger i vores guide til at få mere ud af dine penge, så gælder det om at indrette din økonomi efter den situation, du er i. Jeg har selv været skødesløs og ufornuftig med en gennemhullet kassekredit, hvor jeg tænkte, at jeg brugte mine penge godt, når jeg havde Prada og Louis Vuitton i skabet. Problemet var bare, at det jo egentlig ikke var mine penge, de var købt for. Og så er det faktisk ikke en særlig god investering.

Få flere gode råd til sikre investeringer og god økonomi på side 50 og 92 i denne uges ALT for damerne nr 36/2013.

LÆS OGSÅ: Sidste uges intro -  "Tabermænd" har stadig magten