Kender du en kvinde, der fortjener Søstersind-prisen?

Kender du en kvinde, der fortjener Søstersind-prisen?

I januar kørte ALT for damerne en søstersind-kampagne, hvor kendte og ukendte kvinder skrev breve og bakkede hinanden op med masser af kærlighed og ægte søstersind. Nu følger vi op med en særlig søstersindpris.

ALT for damerne elsker, at I har taget så godt imod #søstersind-budskabet, og vi glæder os til at sætte endnu mere fokus på, hvordan vi gør hinanden bedre – både professionelt og personligt.

I oktober uddeler vi SØSTERSINDPRISEN, som hædrer en kvinde, der har gjort en særlig indsats, og vi har brug for jeres hjælp til at finde de nominerede.

S├©s_sind_StephanieSurruge__nov18_132.jpg

Kender du en kvinde, som...

- altid glæder sig over andre kvinders succes?

- er god til at anbefale andre kvinder til jobs?

- er guld værd på en dårlig dag?

- baner vej for kvinder ved at skabe nye netværk?

Så skriv til os på alt@alt.dk og fortæl os, hvorfor netop denne kvinde har fortjent en særlig hyldest. Send os samtidig et billede af jer begge to.

Vi bringer nomineringerne løbende i bladet og på ALT.dk. Vinderen af SØSTERSINDPRISEN bliver kåret af en jury bestående af sangerinde Fallulah, forfatter Katrine Engberg, sociolog Emilia van Hauen og redaktionschef Rikke Dal Støttrup.

Hella Joof -® Les Kaner_002.jpg

Læs meget mere om ALT for damernes #søstersind-kampagne her

Vinderpræmien

Vinderen af ALT for damernes SØSTERSINDPRIS modtager et rejsegavekort på 10.000 kroner sponsoreret af Atlantis Rejser, der bl.a. arrangerer rejser til Egypten, Bali, Thailand, Seychellerne og Maldiverne.

Sådan nominerer du:

Læserne skal være med til at finde den kvinde, der skal hædres med ALT for damernes SØSTERSINDPRIS. Hvis du selv vil bidrage, kan du sende en mail til alt@alt.dk, hvori du beskriver hvem og hvorfor, du indstiller til prisen.

Du må også meget gerne også medsende et billede af vedkommende – og er du selv med på billedet, er det helt perfekt.

Læs også: Hella Joof om Søstersind: "Kvinde er kvinde værst er jo ikke en sætning, der er kommet ud af det blå"