Trine Gadeberg
Trine Gadeberg fik et tegn, da hendes svigermor døde.

Da Trine Gadebergs svigermor gik bort, skete noget uforklarligt: ”Jeg begyndte at tudbrøle”

Da Trine Gadeberg mistede sin svigermor i 2018, ønskede hun sig et tegn på, at svigermoren havde det godt, hvor hun var nu. I samme sekund skete noget uforklarligt.

”Det var så mærkeligt, for ingen af os kunne forklare, hvad der lige var sket. Men det var også virkelig smukt.”

Skuespiller Trine Gadeberg mistede sin mor meget pludseligt i 2018, og kun fire måneder senere gik hendes mands mor også bort.

”Det var en virkelig hård periode, for det var to meget ressourcestærke og betydningsfulde kvinder, som min mand og jeg måtte sige farvel til på én gang. Vi plejede at kalde dem vores kronvidner,” fortæller hun i ALT for damernes podcast Skål Søster.

Da Trine Gadeberg skulle sige farvel til sin mands mor, bad hun om et tegn på, at svigermoren havde det godt, hvor hun var nu. Og det fik hun, fortæller hun i podcasten.

Tegnet fra bilradioen

Trine Gadeberg husker tydeligt den dag, hendes svigermor gik bort. 

Hun var i gang med at forberede sig på en kirkekoncert, der havde været planlagt længe, da hun fik "beskeden".

”Jeg kan huske, at jeg stod i kirken og øvede sangen ”Over The Rainbow” kendt fra filmen The Wizard of Oz. Da jeg var færdig med at synge sangen, ringede min mand og fortalte mig, at nu var hun død. Selvom jeg blev ramt af sorg, bestemte vi os for, at jeg stadig skulle give koncerten,” fortæller hun i Skål Søster.

Da hun under koncerten kom til sangen, hun havde øvet, da hun fik opkaldet fra sin mand, bestemte hun sig for at fortælle publikum, at svigermoren var død, og at sangen nu var dedikeret til hende.

”Efter koncerten kørte jeg ned til min mand, og vi tog sammen hen for at tage afsked med min svigermor. Da vi kørte derfra igen, talte vi selvfølgelig om hende og blev enige om, at vi ville ønske, at vi kunne få et tegn, så vi vidste, at hun havde det godt nu. At hun var kommet godt afsted.”

I samme sekund, Trine Gadeberg sagde ordene højt til sin mand, bragede hendes egen stemme ud ad højtalerne i bilen.

”Jeg rørte ikke ved min telefon, og alligevel afspillede den videoen, der var blevet optaget i kirken. I selvsamme sekund, jeg havde sagt det til min mand, hørte jeg min egen stemme synge den sang, jeg lige havde dedikeret til hende.”

Både Trine Gadeberg og hendes mand var så chokerede, at de måtte holde ind til siden.

”Vi var rystede, og jeg begyndte at tudbrøle. Det var så mærkeligt, og jeg har aldrig fundet ud af, hvordan det kunne lade sig gøre. Det var jo lige præcis dét tegn, vi havde bedt om at få. Det var simpelthen så smukt.”

Lyt til resten af samtalen om spiritualitet i podcasten Skål Søster, hvor gæsterne Trine Gadeberg og Pia Kjærsgaard begge fortæller om hændelser, de ikke kan forklare.