Danmarks sødeste kassedame 2022

Vær med til at indstille Danmarks sødeste kassedame 2022

En af landets mange søde og skønne kasseassistenter arbejder sikkert i en butik i nærheden af dig. Så skriv til os og fortæl, hvorfor han eller hun skal vinde titlen som Danmarks sødeste kassedame m/k 2022 og de mange fine præmier.

Jørgen Sørensen fra Meny i Harlev var målløs!

Det var lykkedes Hjemmets chefredaktør Marianne Gram, et tv-hold fra TV2, en reporter fra Aarhus Stiftstidende, en videojournalist og en direktør fra Meny-kæden at gemme sig helt omme bag ved bygningen. Og nu stod de så der for rullende kamera og med hele to indkøbsvogne fyldt med præmier foran hans kasse og kårede ham til Danmarks sødeste kassedame m/k 2021.

At han havde fortjent prisen, vidnede både kundernes mange pæne ord og kollegernes begejstrede klapsalver om, da Jørgen Sørensen blev kåret – i øvrigt som den anden mand i de otte år, Hjemmets konkurrence har kørt.

Foto: Henrik Bjerregrav. Chefredaktør Marianne Gram overrækker Hjemmets gavecheck på 10.000 kr. til Jørgen Sørensen.
Foto: Henrik Bjerregrav. Jørgen Sørensen fra Meny i Harlev vandt Danmarks sødeste kassedame m/k 2021.
Jørgen Sørensen og Marianne Gram
Foto: Henrik Bjerregrav. Chefredaktør Marianne Gram overrækker Hjemmets gavecheck på 10.000 kr. til Jørgen Sørensen.
Jørgen Sørensen
Foto: Henrik Bjerregrav. Jørgen Sørensen fra Meny i Harlev vandt Danmarks sødeste kassedame m/k 2021.

Nu er det blevet tid til at kåre Danmarks sødeste kassedame m/k for niende gang, og igen i år har vi brug for din hjælp til at finde ham eller hende. Sidste år skrev hele 1151 læsere til os for at indstille ikke færre end 672 søde kassedamer m/k fra hele landet, og vi håber, at lige så mange vil bidrage i år.

Når redaktionen har modtaget alle indstillingerne, udvælger vi fem finalister, som vi præsenterer i bladet og på Facebook. Derefter er det op til jer læsere at stemme om, hvem der er Danmarks sødeste kassedame 2022. Med titlen følger også mange flotte præmier, som du kan se og læse om her.

Sådan gør du

Send os en e-mail eller et brev og fortæl, hvem du indstiller, og hvorfor du synes, vedkommende er Danmarks sødeste kassedame m/k.

Husk at skrive både kassedamens navn og butikkens navn og adresse.

Send e-mailen til: Danmarks.Soedeste.Kassedame@hjemmet.dk

Send brevet til:

Hjemmet

Postboks 252

2100 København Ø

Mærk kuverten ”Danmarks sødeste kassedame”.

Brev eller e-mail skal være os i hænde senest 31. januar 2022.

Ekstra præmier

Alle søde kassedamer m/k fortjener en ekstra anerkendelse. Derfor trækker Hjemmet igen i år lod om 10 præmier à 1000 kr. blandt alle indstillede.

Præmieliste: Danmarks sødeste kassedame 2022

Vinderen af konkurrencen Danmarks sødeste kassedame får en række flotte præmier til en samlet værdi af over 26.000 kr. Alt sammen skattefrit.

Samlet værdi af præmier = 26.376 kr.

Trøstepræmier

De fire finalister får hver en gavecheck fra Hjemmet på 1.500 kr. samt en lækker trøstepræmie med chokolade til en værdi af 200 kr.

Samlet værdi: 1.700 kr. pr. præmie.