Cecilie Hother har født

Cecilie Hother har født: "Jeg er så lettet og lykkelig"

Tv-vært Cecilie Hother og hendes mand Thomas Gregers Honoré er blevet forældre til en lille dreng. Det skriver hun på Instagram.

"Jeg er så lettet og lykkelig og helt igennem taknemmelig!!... og ret træt!"

Sådan skriver den 41-årig tv-vært på sin Instagram, hvor hun deler et fint billede af de stolte forældre og den lille nyfødte dreng på Rigshospitalet.

”Normalt kan jeg sætte ord på mange følelser jeg har. Men det her er så overvældende! Kærligheden er så stor,” fortsætter hun.

Hun afslører samtidig, at den lille dreng, som stadig går under navnet "Spunk", er både sund, rask og helt perfekt.

LÆS OGSÅ: Sangerinden Fallulah har født tvillinger

Mistede sin ufødte søn

Det har desværre ikke altid været i et givet, at en graviditet ender med et sundt og rask barn for Cecilie Hother og hendes mand. I marts sidste år mistede parret deres ufødte barn, da Cecilie Hother var gravid i uge 26. Den store sorg over at miste og den hårde oplevelse fortalte hun om tidligere på året i et interview med magasinet Gravid:

"Jeg var gravid og glad, alt gik dejligt, maven voksede, og vi fortalte det offentligt, da jeg var fire-fem måneder henne. Vi vidste, at vi skulle have en dreng. I marts sidste år fødte jeg ham dødfødt. Først var jeg bange for at se ham, men al respekt til Rigshospitalets jordemødre, der passede uendeligt godt på mig og os i den svære situation. Jeg endte med at ligge med min smukke søn i armene, fik sagt farvel og gik derfra som mor til ham. Vi havde kaldt ham for ‘bønnen’ inden, men bagefter kunne jeg mærke, at han skulle have et navn. Vi holdt en lille, tæt begravelse for Karl, bare Thomas og jeg og de to ældste børn. Vi har vores eget gravsted, ikke et officielt, det var vores behov."

Hun fortalte også om de ambivalente følelser ved at blive gravid igen kort tid efter at have mistet:

"I starten var det svært at rumme og navigere i så store følelser. Også for mine omgivelser. Jeg havde dårlig samvittighed over for Karl, når jeg var glad, og dårlig samvittighed over for vores lille, nye liv, når jeg var ked af det."

LÆS MERE: Cecilie Hother: “Jeg er både i dyb sorg og fuldstændig lykkelig"

Tak til personalet på Rigshospitalet

Heldigvis gik denne graviditet, som den skulle for Cecilie Hother, og hun glæder sig over, at de nu kan forlade hospitalet med en lille ny bror til parrets datter, Ellinor fra 2016 og Thomas’ to børn fra et tidligere forhold.

”Nu skal vi hjem til dine søskende, som glæder sig til at møde dig!! Tænk at du allerede nu har perfekt pasform til mine arme.”

Hun afslutter sit opslag på Instagram med at rette en stor tak til personalet på Rigshospitalet, som hun i rosende toner kalder både fremragende og fantastiske. Hun slutter med hashtagget #mortil3.