Christian Degn skal være far igen: Se det søde billede

Tv-vært Christian Degn og hans forlovede, Trine, venter et barn til februar.

Denne artikel blev først bragt hos HER&NU. Dette er en redigeret udgave.

Tv-vært på TV 2 Christian Degns forlovede,Trine Johst Vammen, blev i første omgang gravid mod alle odds, da de fik sønnen Vagn.

I programmet 'Degn vil være far: Sorger og glæder' åbnede værten op for, at hans sædkvalitet var stærkt nedsat, og han frygtede, at han aldrig skulle blive far.

Det var derfor et mirakel, da Vagn kom til verden, men nu er endnu et mirakel sket, for parret venter deres andet barn, det skriver Christian Degn i et opslag på Instagram.

"Til februar skal vi være forældre igen! Det er på mange måder fuldstændig uvirkeligt. At to mennesker bare kan skabe et nyt. At det endda sker for anden gang uden hjælp - trods min stærkt nedsatte sædkvalitet - er nærmest uvirkeligt. Vi er SÅ glade og SÅ taknemmelige. Vi har begge drømt om at gøre Vagn til storebror. Fantastisk, det nu sker," skriver Christian.

Degn har været i dialog med en overlæge på Rigshospitalet for at få svar på, hvordan det overhovedet er muligt.

"Niels Jørgensen, som har undersøgt mig flere gange, og som vel tilmed er kongerigets førende overlæge i mandlig fertilitet, blev først og fremmest meget glad på vores vegne. Og han forklarede så, at der er to muligheder: 1. I har været vanvittigt heldige. 2. Eller måske er Trine bare super fertil. Og dine sædceller har haft en god dag. Men det her understreger jo igen, hvorfor vi har brug mere forskning. Vi ved alt for lidt," skriver Christian.

Se de lykkelige forældre herunder: