Banankage
DET SKAL DU BRUGE
3 æg
1,5 tsk vaniljepulver
115 g smeltet smør
3 dl havregryn
150 g hvedemel
40 g kokosmel
3 tsk bagepulver
3 store modne bananer Pynt
2 dl fløde
2 bakker friske hindbær
1 bakke friske blåbær
Bronzestøv fra Mill & Mortar (kan udelades)
SÅDAN GØR DU
Pisk æggene sammen. Tilsæt havregryn, kokosmel og vaniljepulver. Rør hvedemel og bagepulver sammen i en skål, sigt det i massen, og tilsæt det smeltede smør. Mos bananerne med en gaffel, og vend det i blandingen. Kom banankagedejen op i en form (24 x 32 cm) beklædt med bagepapir.
Bag ved 175 garder i ca. 25-30 min. Lad kagen køle helt af, og skær den eventuelt ud, så kagen danner det tal, dit barn fylder år. Pisk fløden til flødeskum, og hæld flødeskummen over i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt siderne på kagen op, og lav en fin kant hele vejen rundt. Pensl hindbærrene med bronzestøv, og placer dem på kagen, som du ønsker, og pynt med blåbær, hvor der ikke er hindbær.