Mandag: Koteletter med squash
Ingredienser:
4 svinekoteletter
1 pk. cocktailpølser
1 bk. champignon
1 peberfrugt
1 aubergine
1 squash
1 ds. hk. tomat
1 lille ds. tomatpuré
1/4 – 1/2 l piskefløde
salt og peber
paprika – edelsüss
Spis pasta eller ris til.
Sådan gør du:
Krydr koteletterne med salt, peber og paprika og brun dem på panden.
Læg dem i et ildfast fad.
Rens champignonerne og skær dem i skiver eller kvarte og brun dem og pølserne i fedtstoffet.
Skær aubergine, squash og rød peber i tern og tilsæt.
Hæld tomatpuré, hakket tomat og fløde over og lad det hele koge op.
Smag til med salt.
Koteletterne stilles i ovnen ved 200°C i varmluftsovn, eller 225°C i alm. ovn, i ca. 20-25 minutter.
Kog pasta eller ris, mens koteletterne er i ovnen.
Energifordeling:
Protein: 25,1E%
Kulhydrat: 47,7E%
Fedt: 27,2E%
Tip: Du kan tilføje flere grøntsager til retten. F.eks. gulerødder og løg.