Mandag: Koteletter med squash

Ingredienser:

4 svinekoteletter

1 pk. cocktailpølser

1 bk. champignon

1 peberfrugt

1 aubergine

1 squash

1 ds. hk. tomat

1 lille ds. tomatpuré

1/4 – 1/2 l piskefløde

salt og peber

paprika – edelsüss

Spis pasta eller ris til.

Sådan gør du:

Krydr koteletterne med salt, peber og paprika og brun dem på panden.

Læg dem i et ildfast fad.

Rens champignonerne og skær dem i skiver eller kvarte og brun dem og pølserne i fedtstoffet.

Skær aubergine, squash og rød peber i tern og tilsæt.

Hæld tomatpuré, hakket tomat og fløde over og lad det hele koge op.

Smag til med salt.

Koteletterne stilles i ovnen ved 200°C i varmluftsovn, eller 225°C i alm. ovn, i ca. 20-25 minutter.

Kog pasta eller ris, mens koteletterne er i ovnen.

Energifordeling:

Protein: 25,1E%

Kulhydrat: 47,7E%

Fedt: 27,2E%

Tip: Du kan tilføje flere grøntsager til retten. F.eks. gulerødder og løg.