Fredag: Karry-skinkeschnitzel med ris og chutney
Ingredienser:
4 skinkeschnitzler
1 spsk mild karry
½ spsk rapsolie
10 g smør
1 løg i skiver
1 bakke skivede champignon
¼ l bouillon eller æblemost
Majsstivelse
240 g cherrytomater 1 stort æble i store tern
Havsalt
Annonse
Friskkværnet peber
Tilbehør: 6 dl ris og chutney
Sådan gør du:
Krydr kødet med karry, salt og peber og steg det på en pande med olie og smør ca. 3 min på hver side.
Tag kødet op og hold det varmt. Svits løg og champignon på panden med resten af karryen.
Tilsæt bouillon eller æblemost og kog det igennem.
Jævn med majsstivelse, udrørt i lidt kold vand, smag til med salt og peber.
Tilsæt halve cherry tomater og æble. Smag til.
Server med ris og chutney.
Tilberedningstid: Ca. 25 min.
Energifordeling:
Protein 34,6 %
Fedt 15,4 %
Kulhydrat 50,2 %