Fredag: Pasta med kalkun

Ingredienser:

500 g fettucine pasta

6 stykker kalkunschnitzel eller -bryst

3 spsk raspolie

2 fed hvidløg, knust

1 bundt forårsløg, fint hakkede

1 ds. flåede tomater

200 g skivede, friske champignon

En håndfuld frisk basilikum, hakket

1 håndfuld frisk persille, hakket

Havsalt og friskkværnet peber

Parmesanost

Ciabatta brød

Sådan gør du:

Steg kalkunstykkerne i olie, til de er svagt lyserøde indeni. Krydr med salt og peber og hold dem varme.

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Svits hvidløg og forårsløg er par minutter.

Tilsæt champignonerne og lad dem stege med et par minutter.

Hæld tomaterne ved og kog igennem. Tilsæt de friske krydderurter. Smag til med salt og peber.

Bland den afdryppede pasta i sovsen og varm igennem. Anret kødet ved siden af pastaen.

Server med frisk revet parmesanost og brød.

Energifordeling:

Protein 32,8 %

Fedt 25,5 %

Kulhydrat 41,7 %