Grønsagsterrine

Nemme og sunde opskrifter fra babys første mos til hele familiens livretter.

1 lille løg

2 gulerødder

1 pastinak

1 squash

0,5 broccoli

– i alt 600 g blandede grønsager

2 spsk olie

3 æg

0,25 dl piskefløde

Salt og peber

1 lille rugbrødsform

Løget skrælles og hakkes fint. Gulerødder og pastinak skrælles og snittes sammen med squashen i tern på ca 0,5 x 0,5 cm. Broccolien plukkes i små buketter.

Olien varmes op, og løgene sauteres med i 2 min. Krydres med salt og peber.

Æg piskes sammen med fløde og massen hældes over grønsagerne det hele hældes over i rugbrødsformen foret med bagepapir. Terrinen bages ved 200 grader i ca 40 min, til æggemassen har sat sig.

Terrinen afkøles og serveres fx på en skive rugbrød.

Fra 9 måneder