Grønsagsterrine
Nemme og sunde opskrifter fra babys første mos til hele familiens livretter.
1 lille løg
2 gulerødder
1 pastinak
1 squash
0,5 broccoli
– i alt 600 g blandede grønsager
2 spsk olie
3 æg
0,25 dl piskefløde
Salt og peber
1 lille rugbrødsform
Annonse
Løget skrælles og hakkes fint. Gulerødder og pastinak skrælles og snittes sammen med squashen i tern på ca 0,5 x 0,5 cm. Broccolien plukkes i små buketter.
Olien varmes op, og løgene sauteres med i 2 min. Krydres med salt og peber.
Æg piskes sammen med fløde og massen hældes over grønsagerne det hele hældes over i rugbrødsformen foret med bagepapir. Terrinen bages ved 200 grader i ca 40 min, til æggemassen har sat sig.
Terrinen afkøles og serveres fx på en skive rugbrød.
Fra 9 måneder