Hadi Ka-Koush

TV 2-vært skal være far: Se det søde billede her

Hadi Ka-Koush, natholdet-vært, nisse i Tinka og den ene halvdel af komikerduoen Adam og Noah, barsler med en stor familienyhed.

Natholdet er sat på pause på ubestemt tid, men programmets vært, komiker og skuespiller Hadi Ka-Koush, får alligevel nok at se til.

Foruden at skulle være med i den nye sæson af Stormester på TV 2, barsler han nemlig også med en anden, glædelig nyhed: Han skal være far for anden gang.

Det fortæller hans kone, journalist og stylist Elham Kavousi, på sin Instagram-profil. Her viser hun sin voksende mave og billeder af tre sæt hænder – to voksne og ét barn – som holder kærligt om babybulen.

”Når 3 bliver til 4,” lyder den simple tekst under billederne.

Old school

Hadi Ka-Koush og Elham Kavousi har været kærester i 24 af komikerens 39 leveår. De har tilmed været gift i ni af dem.

Alligevel er det ikke meget, vi har hørt til deres kærlighed eller familieliv, indtil Hadi Ka-Koush sidste år var med i podcasten 112 for knuste hjerter. Her fortalte han blandt andet, hvordan parret har været gået fra hinanden 40 gange henover en 10-årig periode, indtil de til sidst besluttede sig for, at de altså var bedst sammen.

I podcasten deler han også - for første gang - historien om dengang, han mødte Elham gennem en rude på et pizzeria, og hvordan han derefter måtte flirte med hende i al hemmelighed, fordi han var venner med hendes bror.

”Der vidste jeg, hun skulle være min kone. Jeg har altid været meget old school. Jeg har aldrig tænkt, at jeg kunne blive kæreste og flytte sammen med en. Det er nok også noget kulturelt, for jeg er opdraget til, at man flytter hjemmefra og bliver gift. Det er dér, man stifter familie, og først dér, man har sex,” siger Hadi Ka-Koush i podcasten, og tilføjer så med et grin:

”Jeg har så ikke helt respekteret det, men det er det, der er målet.”

Det nye familiemedlem i maven er Hadi Ka-koush og Elham Kavousis andet barn. De har også en fireårig søn sammen.

Om familien

Hadi Ka-Koush, 39, er bedst kendt for sin rolle som Noah i komikerduoen Adam og Noah. Han har spillet embedsnissen Skir i TV 2’s julekalender Tinka og har siden 2020 været vært på Natholdet, hvor han overtog fra Anders Breinholt. Programmet er nu sat på pause på ubestemt tid. Han er også aktuel som en af de fem nye deltagere i den kommende sæson af TV 2’s Stormester.

Elham Kavousi, 38, er journalist, forfatter, foredragsholder og stylist. Hun har skrevet beauty-bogen Mørkglødet og er en del af dommerpanelet bag Danish Breaty Awards.

Sammen har de en fireårig søn.