6. Flyvende græskarsuppe
Ingredienser: 2 græskar (hokaido), 2 løg, olie, ½ chili, 3 fed hvidløg, en håndfuld friske kviste timian, 1½ l hønsebouillon, 2 dl fløde.
Sådan gør du: Skær græskaret ud i tern og løget ud i små stykker. Svits løget i olie og tilsæt græskarternene. Tilsæt chili, hvidløg og timian og svits et par minutter. Tilsæt hønsebouillon. Lad suppen simre i 20 minutter. Blend suppen, og tilsæt fløden. Varm op, og smag til med salt og peber.
Suppeske som heksekost:
Du skal bruge: Sort bølgepap, træske eller alm. suppeske, snor og saks.
Sådan gør du: Klip en firkant af pappet på 10×40 cm. Klip firkanten i strimler, så den sidder sammen i to cm i den ene kant. Vikl pappet om skeen, og bind bånd omkring.