Jada

Jada har født: Se det søde billede her

Sanger Jada har født sit første barn. Det fortæller hun i et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun også deler et sødt billede.

Atiklen er første gang bragt hos HER&NU. Dette er en redigeret udgave. 

Tilbage i juni delte Emilie Molsted Nørgaard, der er bedre kendt som Jada, den glædelige nyhed, at hun ventede sit første barn til efteråret.

Og nu er tiden kommet, hvor den 30-årige sangerinde endelig er blevet mor til sit første barn. I et opslag på sin Instagram har hun nemlig lagt et billede op af sig selv, der holder sit nyfødte barn, og prydet det med en masse hjerter.

"Lille," har hitsangeren skrevet blandt de lyserøde emojis.

I kommentarfeltet er det væltet ind med lykønskninger fra blandt andre Cecilie Lassen, Emilie Lilja, Andrea Lykke og Nicklas Sahl.

Komplikationer

Da Jada i juni delte den glædelige nyhed, at hun ventede sit første barn, var det i selskab med den knap så gode nyhed, at hun grundet komplikationer med graviditeten måtte aflyse alle sommerens koncerter.

”For en uge siden opstod der nogle komplikationer, og jeg blev indlagt på hospitalet. Jordemødre og læger på Hvidovre og Riget har været fantastiske og har passet så godt på os og sørget for at alt stadig er okay med mig og vores lille efterårsbarn," skrev hun dengang i et opslag på Instagram.

Jada er gift med Søren Damsbo-Svendsen, og parret er blevet forældre kort efter, at de kunne fejre bryllupsdag i slutningen af oktober.

De blev nemlig gift i Las Vegas sidste efterår.

Du kan se opslaget herunder og det søde billede af mor og datter herunder: