julie kriegler bachelorette

Julie Kriegler har født: Se de søde billeder her

Den tidligere 'Bachelorette' Julie Kriegler har født sit første barn. Det afslører influenceren på sin Instagramprofil, hvor hun også løfter sløret for den lille drengs navn. 

Hun har først termin om et par dage, men på en smuk sensommermorgen den 5. september endte den lange ventetid for Julie Kriegler. 

Hun er nemlig blevet mor til en lille dreng. 

Det afslører den tidligere 'bachelorette' og nuværende influencer på sin Instagram-profil, hvor hun også løfter sløret for sin søns navn. 

"Halv dig, halv mig - vores Viggo på den smukkeste sensommer morgen," lyder det i opslaget, der også indeholder tre fine billeder af en lille, nye trekløver. 

Dem kan du se nederst i artiklen.  

Et dømmende blik

Julie Kriegler blev et kendt ansigt, da hun sidste år jagtede kærligheden i TV 2-programmet 'Bachelorette'. Hun endte med at give sin sidste rose til bejleren Mads, men forholdet løb hurtigt ud i sandet, efter de vendte hjem til Danmark. 

I stedet genfandt Julie Kriegler kærligheden til sin gamle flamme, Daniel Christiansen, som altså nu også kan kalde sig far til Viggo. 

Til alt.dk har Julie Kriegler tidligere fortalt, at hun har drømt om at blive mor, siden hun var ganske ung. Graviditeten kom derfor også hurtigt, men planlagt, og på sin Instagramprofil har Julie delt både op- og nedture med sine mange følgere. 

Blandt andet, da hun til et rutinemæssigt tjek fik en besked, der kastede hende ud af kurs. 

"Sygeplejersken kiggede på mig med sådan et mærkeligt og lidt dømmende blik, og så sagde hun noget a la: Du har allerede taget det på, som du må under hele din graviditet, og du har stadig hele tredje trimester tilbage,” har Julie Kriegler tidligere fortalt til alt.dk.

”Hun kiggede helt afventende på mig, som om jeg skulle redegøre for og forsvare, hvorfor jeg allerede har taget det her antal kilo på. Og jeg fik sagt noget med, at det ikke er, fordi jeg spiser overdrevet meget, eller særlig meget anderledes end jeg plejer. Jeg famler lidt og er virkelig forvirret i situationen. Hendes kommentar her er, ”nej, men et eller andet må du jo i hvert fald gøre.” Det var virkelig, virkelig ubehageligt.”

Nu er lykken atter at spore hos den 27-årige influencer og nybagte mor, der også har delt en story på Instagram med ordene "mit liv peaker". S

Du kan se de søde billeder af den lille familie herunder.