prins Harry baby lykkelig

Her er de kendtes reaktioner på den royale babylykke

Hertuginde Meghan Markle og prins Harry er blevet forældre til en lille søn, og det spreder glæde verden over.

Prisen for den absolut sødeste reaktion den royale fødsel går uden tvivl til faderen selv, den stolte og rørte prins Harry, der ovenpå sin hustrus fødsel slet ikke kunne skjule sin lykke.

- Jeg er meget glad for at kunne meddele, at Meghan og jeg har fået en baby dreng tidligt i morges. En meget sund dreng. Både mor og baby har det utroligt godt. Det har været den mest fantastiske oplevelse, jeg overhovedet kunne forestille mig. Hvordan kvinder kan gøre det, de gør, går ud over min forstand, men vi er begge to fantastisk glade, lød det fra prinsen i en AP-video, som BBC blandt andet har bragt.

Og glæden står han bestemt ikke alene med, for briterne er allerede begyndt at feste i gaderne og flere kendisser er tyet til tasterne for at lykønske den royale familie ovenpå den glædelige nyhed.

Ærkebiskoppen Justin Welby af Canterbury, der viede Harry og Meghan til deres bryllup sidste år, ønsker på sin Twitter-profil alt godt til den royale familie, herunder kærlighed, sundhed og lykke:

Den britiske premierminister Theresa May har også sendt sine lykønskninger til det royale par i denne glade tid:

Patrick J. Adams, der spiller Meghan Markles store kærlighed i serien Suits, sender kærlighed til de nybagte forældre og deres søn. Skuespilleren blev selv far for syv måneder siden, og på sin twitterkonto foreslår han en legeaftale.

Der bliver sendt flere kærlige hilsner fra Sarah Rafferty på den anden side af jorden. Meghans 'bestie' i serien Suits, Donna Paulsen, ønsker parret det bedste i dag og alle dage fremover.

Hele holdet bag Suits sender også samlet sine lykønsninger. 

Suits-castet er ikke de eneste, der sender hilsner fra USA. Også tidligere førstedame, Michelle Obama, sender lykønskninger fra hende selv og tidligere præsident Barrack Obama. De to glæder sig til at møde Harry og Meghans nye familiemedlem.

Den britiske BBC-journalist Simon McCoy har tilmed et bud på et navn til den nyfødte royale baby, der endnu ikke er blevet officielt navngivet:

Med en amerikansk Hollywood-mor, er det heller ikke overraskende, at amerikanske stjerner ønsker tillykke på de sociale medier.

Den amerikanske radiovært Ryan Seacrest lykønskede for eksempel med en reference til Game of Thrones og "the iron throne":

Den populære modedesigner Oscar de la Renta har også ønsket tillykke med den nyfødte baby tidligere på dagen:

Ellen DeGeneres var en af de amerikanske kendisser, der kom på banen tilbage i oktober 2018, da det kom ud, at hertuginden var gravid, med en sjov lille reference til serien Suits, som Meghan Markle spillede med i. Nu ved hun og resten af verden, hvad der gemte sig i den omtalte suitcase: En sund og rask lille dreng.

Der er dog i skrivende stund ingen officiel meldning fra George Clooney, som den lille royale dreng ellers deler fødselsdag med her den 6. maj.

Han kan dog nå det endnu!