Mette Sommer Kristian Lindegaard

Mette Sommer har født: Se det søde billede her

Mette Sommer har født en lille søn. Det fortæller den tidligere bachelorette i et opslag på Instagram.

Ventetiden har holdt hårdt for den tidligere bachelorette Mette Sommer, der havde termin den 29. august. Men nu skal hun ikke vente længere. 

I et opslag på sin Instagram-profil kan den 35-årige influencer nemlig afsløre, at hun og hendes kæreste, Kristian Kjær Lindegaard, er blevet forældre til en lille søn, der kom til verden ved kejsersnit den 12. september kl. 01.08.

"D. 12. september kl. 01:08 blev jeg, Mette, kejserinde og mor. Krelle blev far, den bedste af slagsen, og vi blev begge smaskhamrende forelskede 💙 Du var 100 % ventetiden værd ☘️," skriver Mette Sommer i opslaget.

Svær ventetid

Sønnikes ankomst sker i kølvandet på en lang slutspurt, der ikke altid har været lige sød. 

Mette Sommer blev nemlig forsøgt sat i gang med en hindeløsning få dage efter sin termin - dog uden held – og siden har ventiden altså kun strukket sig. Derfor var det også en presset, vordende mor, der tidligere kunne fortælle, at alle de velmenene spørgsmål om fødslen, der landede i hendes indbakke, kun frustrerede hende yderligere. 

"Det er lidt som en våd klud i ansigtet, når jeg modtager sådan nogle beskeder, og jeg i virkeligheden bare sidder og har det fucking stramt," forklarede hun dengang i en Instagram-story.  

Fandt kærligheden af omveje

Selvom den sidste slutspurt har holdt hårdt, er det dog en glad Mette Sommer, man har kunnet følge på Instagram de seneste mange måneder. Hun har både deltaget i Vild med dans, hvor hun fik en flot tredjeplads med sin dansepartner, Morten Kjeldgaard, og er sprunget ud som både fuldtidsinfluencer og podcastvært.  

Måske kender du hende alligevel bedst fra TV 2 programmet 'Bachelorette', hvor Mette Sommer var én af to kvindelige deltagere, der skulle finde kærligheden blandt en lang række bejlere i Mexico. 

Kort efter hun vendte hjem fra optagelserne, fandt Mette dog sammen med Kristian, som hun har kendt siden barndommen. Parret er vokset op mindre end fem kilometer fra hinanden og har gået på samme gymnasium og spillet i den samme fodboldklub. Alligevel begyndte romantikken først at blomstre, da de for fem år siden blev kollegaer.

Siden da er forholdet gået op og ned, og Mette Sommer har altså undervejs været med i både TV 2-programmerne 'Bachelor' og 'Bachelorette', inden hun og Kristian for alvor valgte at give kærligheden en chance. 

Og nu har lykken altså endnu engang tilsmilet parret, som kan tilføje titlerne "mor" og "far" til deres cv. 

Se Mette Sommers opslag og de søde billeder herunder.