Onsdag: Karry-skinkeschnitzel med ris og chutney

Ingredienser:

4 skinkeschnitzler

1 spsk mild karry

½ spsk rapsolie

10 g smør

1 løg i skiver

1 bakke skivede champignon

¼ l bouillon eller æblemost

majsstivelse

240 g cherrytomater

1 stort æble i store tern

Havsalt

Friskkværnet peber

Tilbehør: 6 dl ris og chutney

Sådan gør du:

Krydr kødet med karry, salt og peber og steg det på en pande med olie og smør ca. 3 min på hver side.

Tag kødet op og hold det varmt. Svits løg og champignon på panden med resten af karryen.

Tilsæt bouillon eller æblemost og kog det igennem.

Jævn med majsstivelse, udrørt i lidt kold vand, smag til med salt og peber.

Tilsæt halve cherry tomater og æble. Smag til.

Server med ris og chutney.

Tilberedningstid ca. 25 min.

Energifordeling:

Protein 34,6 %

Fedt 15,4 %

Kulhydrat 50,2 %