Pitabrød
Pitabrød er oplagte i madpakken til børn. Bag dem gerne selv. Se vores opskrift her.
Find inspiration til sund og lækker mad til børnenes madpakke.
6-8 stk (Fryseegnede)
- 15 g gær
- 2 dl lunkent vand
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk sukker
- 1 tsk salt
- 200 g hvedemel
- 100 g grahamsmel
Annonse
Sådan bager du dine egne pitabrød:
- Gæren udrøres i vandet. Sukker, salt og grahamsmel tilsættes. Herefter tilsættes hvedemelet lidt ad gangen, og dejen æltes godt sammen. Olien hældes i en skål og dejen vendes rundt heri. Lad dejen hæve i 1 time.
- Ælt dejen igen, indtil al olien er opsuget.
- Dejen deles nu i 6-8 stk der formes til boller. Bollerne rulles ud til en tykkelse på ca 0,5 cm, bages ved 275 grader i ca ti min. Ovnen skal være meget varm, når brødene sættes ind, så man opnår det karakteristiske hulrum.
- Når brødene er færdige pakkes de ind i et fugtigt viskestykke, så de ikke bliver hårde.
Find masser af bud og opskrifter på lækkert fyld til dine pitabrød her: